Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 24 gasten en geen leden online

 Deelnemers registratie

De gegevens, die in de deelnemers registratie van de Stichting Autoladder Zaandam worden opgenomen, zijn normale gegevens, die elke stichting nodig heeft voor haar functioneren. Volgens de Wet AVG kunnen deze gegevens dan ook worden gebruikt voor duidelijk omschreven doeleinden, passend bij de stichting.

De doelen van onze deelnemer registratie zijn:

-         bijhouden van een actueel overzicht van deelnemers

-         verstrekken van informatie

-         uitsluiten van deelname bij overtreding of royement

Gegevens die worden opgenomen in de onze leden registratie zijn:

·         Achternaam en voorletters

·         Adres

·         Postcode en woonplaats

·         E-mailadres 

Privacyverklaring:

persoonsgegevens worden niet verstrekt aan derden, of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend. Gegevens blijven bewaard zolang er sprake is van deelname. Deelnemers hebben het recht op inzage, op correctie, verwijdering en dat u uw gegevens makkelijk van ons kan krijgen en deze vervolgens aan een andere organisatie kan doorgeven. Vragen en/of klachten omtrent de deelnemers registratie en het privacyreglement dienen te worden gericht aan het bestuur van de Stichting Autoladder Zaandam.

Aanpassen privacyverklaring

Deze privacyverklaring kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd bij wijzigingen in de bedrijfsvoering van Stichting Autoladder Zaandam. Wanneer u vervolgens gebruik blijft maken van onze diensten of websites bent u automatisch gebonden aan de voorwaarden van de gewijzigde privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Disclaimer

Aan het samenstellen van deze website en haar inhoud is de hoogste zorg besteed. Desondanks kan het voorkomen dat er zich kleine onvolkomenheden voordoen. Stichting Autoladder Zaandam aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voortkomend uit het gebruik en de inhoud van deze website. Wij zien daarom af van welke aansprakelijkheid.

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
570034