Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 53 gasten en geen leden online

Zondag 25 november 2012,

Weer effe beter op schema met de aanvullingen van de afgelopen werkdag en andere  acties. Bijna gingen we privé brandweertje spelen een echte MSA hing op de kogel achter het busje. Maar voor dat weer mogelijk was moest er toch eerst maar een werkende verlichtings balk in elkaar gesleuteld worden. Diverse onderdelen waren reeds in ons bezit maar moesten wel omgebouwd worden naar 12 volt. Een setje nieuwe lampjes, een afdek kap met de goede maat en kleur en een paar zevenpolige stekers. De 24 volts steker ging er af en de 12 volts er op. Eigenlijk ging het me goed af want je kunt toch vreselijk zitten modderen met die zeven draadjes. Hans had er voor  gezorgd  dat de bandjes op spanning waren en konden we vlot op pad met onze nieuwe aanwinst. Onderweg nog effe een visje happen en snel door naar zijn nieuwe stalling.

In december moet er nog heel wat schuur en spuit werk verricht worden voor dat we de cabine voor een schouw van de spuiter kunnen aanbieden. Wel staat de cabine nu helemaal voor de eerste keer in de grondverf en begint het resultaat van maanden hard werken zichtbaar te worden. Maar we zijn er nog niet maar het word wel heel mooi  volgens  ons. Veel plezier en tot gauw maar weer.


Maandag 5 november 2012,

per heden is het gastenboek en de inlog / registratie tijdelijk uitgeschakeld i.v.m. erg veel ongewenste berichten. Een beveiliging hier voor komt er aan. Sorry voor het ongemak, groet Cor.


Zaterdag 3 November 2012,

Het is alweer bijna negen weken terug dat ik op deze plaats iets heb aangevuld. Dat is  eigenlijk  niet de bedoeling maar soms lopen  dingen  anders dan gepland. Druk met de Zaanse Bond, twee  verhuizingen, en de baas roept ook nog, nou ja we zijn er weer. Het werk aan de ladder gaat wel gewoon door hoor. Sinds vandaag dus een dubbele update. Twee werkdagen  toegevoegd  en straks hier een mooie foto van.... tja iets van professioneel spuitwerk, terug gehangen in waar het hoort. Het staat wel deftig hoor. Inmiddels zijn ook de twee achter portieren dus terug van de spuiter en is het de bedoeling dat de cabine nog dit jaar rood gespoten gaat worden. Maar het zal een gevecht tegen de tijd worden. Het dak is rondom vast gezet en nu de handjes met schuurpapier er tegen aan. Klik op de foto voor een groter beeld.

Word niet het mooi ??


Woensdag 29 Augustus 2012,

Breaking News....... vandaag terug van de spuiter, klepje (hier onder), grill en rechtervoorportier. Laatste twee blijven nog effe ingepakt hoor.
Zondag 26 Augustus 2012,

Voor de meesten is de vakantie alweer achter de rug en gaat het werk zijn normale omvang weer aannemen. Afgelopen zaterdag was het iets stiller dan gewoonlijk maar dat mocht de pret niet drukken. Een drukke maand is weer in aantocht, voor ons betekent dat de geplande werkdag, voor sommige de Dam tot Dam loop of wandeltocht en voor weer andere de Rally van de Zaansebond. Desondanks gaat het spuit en schuurwerk toch door. Hans en ik proberen zo zachtjes aan wat onderdelen klaar te stomen voor het rode spuitwerk. Nu de cabine is voorzien van de nieuwe dakplaat zou het zomaar kunnen gebeuren dat deze nog dit jaar ook in het rood gespoten kan worden. Schuur en plamuurwerk begint hier ook al  serieuze vormen aan te nemen. Komende werkdag moet de dakplaat worden vast geplakt zodat deze ook in de grondverf kan.  Dan nog een rondje plamuur en schuur en huppekee in de grijze verf.  Misschien  moeten we dan wel aan een extra verfmenger zodat Hans lekker door kan spuiten. Hans moet dit wel willen natuurlijk. Wel we zijn weer bij met de verslaglegging en komen volgende maand iets eerder met een vervolg denk ik. Groeten van ons en tot later. Cor.
 


Vrijdag 27 Juli 2012,

weer open dak idee-enPas nu besef ik dat het alweer vrijdag is. Oke ik zit nu ver weg, ongeveer in het midden van de  Atlantische  Oceaan. Gisteren het artikel geplaatst van de afgelopen werkdag..De foto's had ik thuis nog even naar de site ge-ftp-ed zodat ik daar geen gedoe mee zou hebben. Nadat ik het aan mezelf beloofde boek,  millennium  3, uit had moest ik nog een  verslag  maken van afgelopen  zaterdag. Bij deze alle beloftes weer ingelost. Verder op deze plek geen verhaaltje deze keer, het laatste verslag spreek voor zich.

Groetjes  van het Team, fijne vakantie en tot volgende maand want we gaan gewoon door.


Donderdag 5 juli 2012,

Zoals Bob al eens schreef:

HORROR IN DE TENT........

Zoals je misschien hebt gemerkt zat de site even niet goed in zijn vel, nou dat is opgelost. MAARRrrrr.... was even vergeten van deze pagina ook een backup te maken. Dusssss zijn we helaas twee stukken tekst kwijt die ik op deze plek had geschreven. Sorry, sorry beterschap beloofd. Graag tot einde van de maand, nog twee weekjes maar. Nu alles backuppen. Groet Cor


Zondag 25 Maart 2012,keurig in de epoxy

Afgelopen vrijdag 23 maart was het dan zover. Aanhanger weer geregeld en opgehaald. Op naar de werkplaats om het derde deel van de kasten,wat nog gestraald moet worden,  op te halen. Rond 13:00 uur afgesproken met Hans en na de kast te hebben opgeladen konden we vertrekken. Aangekomen bij Los direct de aanhanger achteruit het terrein opgedraaid. Het verhaal van het uitstel werd uitgebreid verteld en door ons vol aandacht gevolgd. Hierna gingen we dan toch het geleverde werk bekijken. Zeer verheugd waren weer het zag er keurig uit hoor. Het afladen van de derde kast kon beginnen zodat er ruimte vrijkwam om de gereedstaande kasten weer op te laden. Nadat de lading weer voldoende was vast gezet en afgedekt met het voorgeschreven net konden we de terugreis weer aanvangen. Deze rit kon gelijk door naar Eurometaal, om daar de kasten weer af te leveren. Deze zijn nu klaar voor het nodige herstel. Laten we niet vergeten dat ook de motorkap ook behandeld is in deze reis, deze staat dus ook keurig in de epoxy te pronken. Hans verheugd zich er al op om deze in wit / creme te gaan spuiten. Aankomende vrijdag word de cabine geïnspecteerd, krijgen we nog een paar  tips om het geheel er helemaal top uit te laten zien  en gaan we hopelijk ook iets afspreken met betrekking tot het laten spuiten van dit gedeelte. Het verslag van de laatste werkdag staat er ook   op dus is er weer een beetje leesvoer voor iedereen. Groetjes maar weer en tot gauw, namens het Team en mij, Cor Hoogstra.

Voor de werkgroepleden: de verslagen van de vergadering staan binnenkort ook op de site, wel eerst inloggen.

283


Zondag 19 Februari 2012,

 Deze word binnenkort gestraald
Eerst maar maandag 13 Februari. Op deze dag vertrokken Hans en ik weer naar Eurometaal om voorbereidingen  te treffen  voor de zaterdag. Nou had een paar dagen  enigszins  gevroren dus waren we wel benieuwd naar onze watervoorraad. We werden onaangenaam geconfronteerd met de het totaal bevroren zijn van alles wat maar water bevatte. Tja ik had wel een keer - 18'C op de thermometer gezien dus was het  eigenlijk  geen  verrassing. Na wat gestamp op het ijs in de  voorraadtank kwam er een klein beetje beweging in.  Helaas  bleek de tank toch te zijn stuk gevroren. En nu??, deze tank kon wel weg, maar erger nog, hij moest er maar meteen af om verder nat worden van de omgeving te voorkomen. Met de aanwezige pallet truck konden we voldoende hoogte maken om de tank er op te schuiven. Maar er zat nog wel ongeveer 500 liter water in. Met behulp van enige HV gedachten kan de tank toch veilig op de grond en even later buiten op zijn kop zodat alle water en ijs er uit kon. Afgesproken een nieuwe tank aan te vragen bij de TD en deze vrijdag naar Eurometaal te vervoeren. Aldus geschiedde. Op de vrijdag middag aan de slag en met succes een nieuwe watertank geplaatst en aangesloten. Hoera kunnen we de wc weer doorspoelen. Bye the way, de  porseleinen spoelbak was ook een blok ijs geworden maar niet stuk gevroren. vrijdags was deze al weer geheel ontdooid. Al met al was de toilet groep zaterdag weer operationeel. De werkdag kon doorgaan. Lees verder op Zaterdag 18 februari, tot zover de berichtgeving. Groetjes Cor. 273


 

Zondag 22 januari 2012,

Het beloofd een mooi jaar te gaan worden. Inmiddels is er weer aan de planning gesleuteld en willen we in het komende half jaar de werkzaamheden aan de cabine

Snel naar de site op je mobiel

af gaan ronden en gaan we zorgen dat het allemaal weer rood word.

Eerst even een nieuw item op deze plek.  Helemaal  rechts een wel bekende QR-code, scan deze met je mobiel een je kan gelijk door naar onze site op je mobiel, handheld of tablet. Verder nu met de actuele zaken.

Hans en lampie
Er zijn nog een paar plekjes die "plaatwerk"  aandacht behoeven en dan is het plamuren en schuren. Maar voor dat de cabine gespoten gaat worden, word hij eerst nog terug  geplaatst  op het chassis om te zien of alle portieren naar behoren sluiten. Pas als dat ook helemaal otje pietje is mag er rood op komen. Zoals het nu in de planning staat zou het spuiten halverwege dit jaar plaats kunnen vinden en dan, als de cabine definitief op het chassis staat kan er een heleboel  montage werk gaan plaats vinden. Voor nu gaan we de  aluminium  strips oppoetsen, de ramen lappen (ahum, het zal wel krabben worden) de kabelboom  vernieuwen en ondertussen door met de rest van de kasten. Pedalen zijn al naar de spuiterij (eigen) voor ontvetten, schuren en gronden. Radiateur en handrem zijn al klaar en wachten net als de stoelen op herplaatsing in de  gespoten  cabine. de motorkap word momenteel onderhanden genomen, dus wat de losse onderdelen aangaat  zijn we er aardig aan toe. Vorige week zijn we nogmaals blij verrast door de komst van twee generatoren. Een kleine 24 volt Dc aggregaat met 25 meter verlengkabel en twee lampen van ongeveer 60 Watt. Deze kleine vriend was na twee keer aan zijn touwtje trekken al weer in bedrijf. Zijn grote broer deed het eigenlijk net zo, alleen konden we op dat moment geen lampen of zo aansluiten wegens gebrek aan stekkers. Al met al eigenlijk een vliegende start in  deze  eerste maand van het nieuwe jaar. Op de foto zien we Hans met de twee 24  volts  lampen.

Vanaf deze kant wensen wij iedereen een goed 2012, en we laten je graag eens bij ons binnen om alles in het echt te zien.

Groeten van het Team en tot volgende maand.   Enne reageren kan ook via het gastenboek. DAAAAAAAg.

389

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
561317