Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 124 gasten en geen leden online

Zaterdag 22 november 2008


Bert en Rik bij de demontage eerste wiel

was het weer zo ver ! De heren, Cor Hoogstra, Willem Visser, Rik Visser (12.00 uur), Bert Koree (Brouwer Banden, 13.00 uur) en Hans Westra waren aanwezig om 10.00 uur bij de poort van Eurometaal om vervolg werkzaamheden aan de ladder uit te voeren.
 

Helaas door ziekte, kon Ben Albers niet aanwezig zijn maar heeft er wel voor gezorgd, na wat telefoontjes over en weer, dat Bert Koree van Brouwer Banden aanwezig was.
 

Bert kwam om +/- 13.00 uur aanvankelijk eerst even kijken hoe ver we waren met de ladder, maar na telefonische contact of hij mogelijk wat gereedschap kon mee brengen, was hij er met de service bus en aanhanger met daarin de nodige gereedschappen.
 

Uiteraard zijn we om 10.00 uur begonnen met koffie en cake meegebracht door Cor. Voor de laatste maal is het ladder chassis naar buitenWielmoeren weer terug op hun plek gereden om nog wat rest vuil met de H.D. spuit te verwijderen. Tegen 12.00 uur waren we daarmee klaar en ging zo als de foto's uitwijzen naar zijn voorlopige standplaats.
 

Om +/- 13.00 uur was de meegebrachte soep, erwtensoep, dank je wel Cobie, op temperatuur en kon genuttigd worden.
 

Tegen 13.45 uur is er begonnen met het verwijderen van de banden en onderstempelen van het chassis wat goed is gelukt. Nadat de banden waren gedemonteerd is begonnen met het hulp chassis en de beugel welke tegen de cabine stond om het ladderpakket te dragen.
 
De beugel en hulpchassis waren zeer lastig te demonteren vanwege de bouten die volledig waren vast geroest. Ook is het gelukt om het rechter voor portier te demonteren met bijbehorend spatbord. Tegen 15.15 zijn we gaan opruimen en na nogmaals Bert bedankt te hebben voor zijn hulp zijn we huiswaarts gekeerd.
 

Binnenkort gaan we verder hoor ! Groetjes Hans.
 

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
546631