Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Zaterdag 25 oktober 2008


Eerst moest er even flink opgeruimd worden

maar eerst: Maandag avond 13 oktober zijn de heren: Piet Schaap en Willem Visser, gaan sleutelen aan de motor van de ladder, om te lokaliseren wat er aan scheelt en mogelijk vervangen dient te worden. Het was de specialist Piet Schaap die ons daar mee ter zijde staat met de nodige gereedschappen.
 

Na wat sleutelwerk kreeg Piet de motor weer aan de gang, zelfs beter als daarvoor. Wel geeft hij aan dat er een aantal onderdelen zoals:
 

bougies, kappen, bekabeling, verdeelkap, rotor en contactpunten vervangen dienen te worden. Daarvoor gaan een aantal leden, mogelijk op 08 november naar de onderdelendag van de DAF Oldtimerclub. Die georganiseerd wordt bij Hamer Installatie techniek aan de Stadhoudermolenweg 23A te Apeldoorn.
 

Delen van de opbouw gingen op de containerZaterdag 25 oktober is een selecte groep waaronder: Cor Hoogstra, Willem Visser en Hans Westra, weer een dagje aan het project ladder verder gegaan.
Om zoals gebruikelijk 10.00 uur te starten met de koffie en appeltaart van Katinka Hoogstra. Willem had ook gedacht aan de inwendige mens en bracht gevulde koeken en als lunch sauseisen broodjes mee het was allemaal weer lekker en gezellig. De bedoeling van deze dag was om het pakket van de Verkade trailer te tillen en op pallets zo laag mogelijk te plaatsen. Daarvoor moest eerst het een en ander geruimd dan wel verplaatst worden.
 

Het is niet gelukt, met de mee gebrachte heftruck (Til vermogen c.a. 4 Ton), de bok geheel op te tillen. We moesten dan ook een andere oplossing vinden. Die werd gevonden, de gehele bok werd met ladder en Verkade trailer zo dicht mogelijk langs de muur geplaatst en op verschillende plaatsen onderstopt. Waarna een starre verbinding is gemaakt tussen vloer en trailer. Deze aktie heeft weer de nodige tijd gekost. Om +/- 15.15 zijn we gaan opruimen. Een kraan en en heftruck waren niet genoegAl het meegebrachte materiaal weer terug bezorgt bij een van onze hoofdsponsors. 
 
Om 16.00 uur is ploegje weer als van ouds voldaan naar huis gegaan. N.b. er zijn ietsje minder foto's gemaakt, het is een kleintje fotoboek geworden.

Groetjes, Hans.
 

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
546615