Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 56 gasten en geen leden online

Zaterdag 27 december 2008


Rembediening

De kerstdagen zijn weer achter de rug, licht vriezend weer en de volgende vrienden waren om 10.00 uur aanwezig bij Eurometaal: Ben Albers, Cor Hoogstra, Piet Schaap, Robbert Schipper, Martin Valk, Jochem Valk (junior) en Willem Visser.
 
Zoals afgesproken had Ben de kerstkransjes mee en een kerststol voor de lunch. Cor de roomboter en Hans de erwtensoep. En niet te vergeten had Willem voor warmte gezorgd dat voor deze dag zeker noodzakelijk was. Nadat de koffie was gezet en een ieder een stoel had uitgezocht werd de koffie genuttigd en het werk voor deze dag werd doorgesproken:
 

Ben en Martin gingen de schilderwerkplaats in orde maken, met het zonnetje op de ramen was het goed vertoeven in deze ruimte.
 

Piet, Cor en Robbert gingen aan de remtrommels van de Eerst deze dan maar ? achterwielen.
 

Willem is begonnen met het schoonmaken van enkele onderdelen in een daarvoor bestemde spoelbak. Later is Willem onderdelen extern van de cabine gaan demonteren.
 

Hans is verder gegaan met het demonteren van de portieren.
 

Helaas werd Robbert weg geroepen moest voor de firma LOGICX een voertuig ophalen, die gestrand was in Amsterdam. Om 13.30 uur ging de fluit voor de lunch. Ben had inmiddels de soep gewarmd en de kerststol gesneden.
 

Na het uitbuiken ging de telefoon, en jawel daar was Jolanda die  had voor ons Oliebollen meegenomen en kwam Jochem halen maar... die wilde niet mee. Na de lunch gingen we weer verder.
 

Alle portiren zijn verwijderdCor was inmiddels gestart met het strippen van de cabine intern zoals het hemeltje, en de achterbank. Bij het demonteren van het hemeltje kwam hij een muizen nest tegen en bij het verwijderen van de achterbank een gevaren driehoek !
 

Martin, de welbekende diesel, kwam op gang en heeft een aantal kastbeugels in de zwarte lak gezet. (het opbouwen is hiermee begonnen). Piet was nog bezig met de remmen wat niet erg wilde lukken. Maar nadat Piet enige assistentie had gekregen, is het toch gelukt om de remtrommel aan de rechterzijde te verwijderen. De linker zijde is in ieder geval los en kan de volgende keer verwijderd worden. Om +/- 15.45 uur zijn we gaan opruimen en zoals gebruikelijk voldaan huiswaarts gekeerd na een ieder een zeer goed uiteinde gewenst te hebben.
 

De eerste nieuwe zwarte lak, Martin ??Ook aan alle lezers, een goed uiteinde gewenst.
 

Tot volgend jaar, Hans.
 

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
546576