Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Zaterdag 22 Augustus 2009


Ben, zelf ook ral3000??Het was weer een hele vruchtbare dag,
 

Tessa, ook aan de RAL3000

mede dank zij de opkomst van de volgende dame en heren.
Rond 10.00 uur waren Willem, Ben en Cor bij de poort even later gevolgd door Robert.

Rond 13.00 meldde Piet zich en ondertussen waren ook Rik en Tessa weer van de partij. Hans had een dagje vrij om eens met wat motorvrienden een stukkie te gaan toeren, het was mooi weer tenslotte.

De koffie van Ben ging er goed in samen met de bekende gevulde koek. Na de koffie werd vervolgt met het ontroesten en ontvetten van het chassis, door Willem, Robert, met een schuurschijfRik, Robert en Cor. Dit kon nu want Piet was er nog niet.

En Piet kan niet aan de gang als er veel stof gemaakt word, dus de schuurschijven en komborstels gemonteerd en boenen.
 
Ben ging als van ouds met de kwasten en rollers aan de gang en werd later geholpen door Tessa.
 
Voor het eerst ging de bus RAL3000 open en werd de bumper, de kastbeugels, de laddersteun en anderzaken die in het zicht zouden blijven in rood gezet. Robert en Cor bij het cabine dak
 
Nadat Piet binnen gelaten was en Willem effe een priootje 1 had afgerond, werden de tosti ijzers opgestart en kon de bekende zelfmade tosti's geproduceerd worden.
 
Na nog effe een bakkie koffie, hoppa aan de bak maar weer. Robert en Cor verhuisde naar de cabine, Ben ging terug naar de kwasten.
 
Willem en Rik moesten Tessa even naar het station brengen. Rem cilinder weer op zijn plaatsNa terugkomst zochten zij ook een kwast om het chassis in de menie te zetten.
 
Een plan om de schade uit het dak van de cabine werd gesmeed en met enige voorzichtigheid werd de dakplaat op verschillende plaatsen doorgeslepen en de oude puntlas plekken weggeschuurd. De dakplaat is mee naar de werkplaats van Cor om te worden nagemaakt.


De overige stukken die los kwamen konden met enige aarzeling in de gereedstaande container met oud ijzer. Rik aan de menie, goed zo pa?Oud voor nieuw is wel een beetje het motto.
 
Piet kon zich deze dag helemaal uitleven met de vier gereviseerde remcilinders. Deze kon hij weer herplaatsen samen met de eerste twee stukken de achterste stempelbeugel in RAL3000remleiding, die nu in koper is uitgevoerd.
 
Met een in menierood gehuld chassis ging rond 16.15 de fluit.
Verrast was ik eigenlijk niet toen rond 16.00 mijn telefoon ging, ik had het al gedacht.
 
Hans aan de telefoon, hoi zijn jullie er nog?? ja zei ik, okee dan ben ik er over vijf minuten. Dus de sleutel mee en naar de poort.
 
En ja daar is Hans, hij was toch wel verrast door de voortgang en de hoeveelheid werk die weer was verzet.
 
Bij het opruimen werden de remtrommels nog in de auto gezet zodat we daarmee naar een remmen specialist kunnen.Gat in dak Ze zullen ongetwijfeld uitgedraaid (moeten) worden.
 
Tegelijk moeten we nog op zoek naar remleiding 6 en 8 mm en een paar remschoenen. De achter remcilinders worden komende week ook gereviseerd en kunnen dan de volgende keer ook gemonteerd worden.
 
A wel, dan gaan we toch al weer lekker opbouwen, toch??Chassis in de menieDe dag werd afgsloten met het afspreken van een vervolg datum, niks verrassends natuurlijk maar er zijn nog al wat aktiviteiten in de stad komende maand. Maar we waren er snel uit hoor we gaan een week later dan op de planning staat en wel op 26 september. De planning word aangepast.
 
Zo, ik vind het wel weer een mooi stukje en het moet niet te gek anders kan ik het elke keer gaan doen, en dat zou jammer zijn voor Hans. Toch Hans?
Mooi, de groetjes van mij, en tot 26 september, Cor.
  

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
546608