Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Zaterdag 23 Januari 2010


De start van weer een nieuw jaar.
 

De volgende leden waren aanwezig: Ben Albers, Cor Hoogstra, Robert Schipper, Piet Schaap, Martin Valk, Jochem Valk, Robin Fahner, Jeffrey Fahner en Hans Westra.
 

Ben begon zoals vertrouwd met het zetten van koffie, en voor de kleine mannen drinken met en zonder prik. Ook was de traditionele gevulde koek weer van de partij. Scholtens Westzijde Zaandam

Tijdens de koffie kwam de vraag wat zijn nou eigenlijk de 3 verassingen, Cor?? Want dat had het Bestuur namelijk medegedeeld bij aankomst. Cor stak van wal met het openen van een grote kartonnen doos, daaruit kwamen de stoelen die hij had laten bekleden bij Scholtens woninginrichting & meubelstoffeerderij in Zaandam. de nieuwe stoelen

Dat kwam zo hij, had voor een paar weken terug daar een storing op te lossen en na het verhelpen van de storing begon Cor over ons project. Dat bracht genoeg enthousiasme bij de eigenaar teweeg om te zeggen kom maar op met de stoelen dan bekleed ik die voor jullie. Een ieder was dan ook zeer onder de indruk van de kwaliteit, zo mooi gedaan.
 

Waarop Hans direct aangaf dat er nu een kleine wijziging in het programma van de dag kwam. Eerst moesten natuurlijk de zittingen en rugleuningen van de stoelen gemonteerd worden op de onderstellen.
 

we konden het dak opRobbert aan het dakEen ieder ging aan zijn klus wat er voor de dag was afgesproken zoals:

Piet, bij de linkerachter trommel, ook al klaarRobert met Cor aan de cabine, jawel nieuwe dak plaat inlassen. Piet aan de linker achterrem en Ben met Martin het Team in de nieuwe shirtsaan het ontroesten en ontvetten van een van de kasten.

Tijdens de lunch om +/- 13.00 uur werd de 2e verassing bekent gemaakt door Cor, voor elk actief lid hadden we een T shirt laten maken met op het nieuwe deel (L) zit er inde borst een plaatje van de stichting auto ladder en op de rug het woord CREW.
 

Ook deze verassing werd door het team als een leuke attentie ervaren en een goede start voor het nieuwe jaar.
 

De 3e verassing kwam van Hans die melde dat de stichting 250 Euro op de rekening gestort krijgt als zijnde een donatie van de FORTIS BANK Zaandam voor het jaar 2010.
 

Om +/- 15.30 melde Suzanne (de vriendin van Willem) zich aan de poort om nog eens te komen kijken naar het project en waren we met z'n allen weer even in gedachten bij Willem. Om 16.45 uur werd er opgeruimd en sloten we de dag af. Mogelijk komen we weer samen op Zaterdag 20 februari.

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
546594