Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 36 gasten en geen leden online

Zaterdag 30 Oktober 2010


De volgende leden waren aanwezig: Bob Holleman, Cor Hoogstra, Willem Holleman, Piet Schaap, Barry Koning, en Hans Westra.
 

Penningmeester Hans vermelde dat er een eenmalige donatie is gedaan van XXX Euro door de Vereniging kring 6.
 

De Stichting Autoladder wil dan ook  langs deze weg de Vereniging Kring 6 hartelijk bedanken,   en we zullen er zeker een goede bestemming voor weten te vinden.

Na het gebruikelijke bak koffie werden de werkzaamheden doorgesproken.

Ware het niet dat er eerst wat extra werkzaamheden verricht diende te worden.

met deze kunnen we ook zelf spuyten

De Stichting is namelijk in het bezit gekomen van een heuse compressor, waar diverse spuitwerkzaamheden meegedaan kunnen worden.
 

De leden waren hier zeer blij mee en startte de werkzaamheden door er een elektrische aansluiting voor te maken, tevens werd er proefgedraaid en alles werkte.
 

Om +/- 12.30 uur ging de fluit en was de soep warm. (dankjewel Cobie)
 

Tegen 13.30 uur ging een ieder weer enige werkzaamheden oppakken:
 

Zo ging Cor verder met het monteren van de handrem waar na bleek enige onderdelen weg waren maar na wat speurwerk waren ook die gevonden.
 

Bob en Hans hebben de cabine geïnventariseerd,  wat kunnen we zelf aan plaatmateriaal vervangen en wat dient aangekocht te worden ?
 

Piet ging weer verder aan de motor, waarbij hij het oliefilter ging vervangen wat ingekocht was. Ook ging het boven deksel er af om de kleppen te stellen. Dit was geen overbodige luxe, zo verteld Piet ons later.
 

Even later bleek er al zo'n filter in ons bezit te zijn, mogelijk geregeld door willem  op dat moment stonden we weer even stil bij het verlies van Willem.
 

effe een snoertje er aan gemaaktNa een inventarisatie en het samenstellen van het nodige plaatwerk is er een hele lijst ontstaan van onderdelen en plaatwerk.
 

Cor en Hans gaan mogelijk op 13 november kijken bij de onderdelendag van de   Daf Oldtimerclub, of de onderdelen daar verkrijgbaar zijn.
 

Ondertussen zijn de vier stempels bij Bob voor een gigantische revisie. Bob heeft ze geheel gedemonteerd, ontvet, voorzien van nieuwe lagers (echt pulp geworden) en ze worden ook door hem gestraald en in de grondverf gezet. Een foto laat de afschermkappen zien die weer terug zijn.
 

Op de foto's de gedemonteerde stempels.
 afschermkappen, heel mooi

Om 17.00 uur na alles weer opgeruimd te hebben ging een ieder weer voldaan huiswaarts.
 

De volgende Zaterdag zal mogelijk op 27 November zijn.
 

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
546561