Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Zaterdag 9 Oktober 2010


Twee weken later, met de Zaanse Bond nog in het geheugen gingen we weer op pad, met ons drieën Ben, Hans en Cor.
 
De vrijdag er voor opnieuw de aanhanger geleend en de cabine er weer op gezet. De afspraak was om voor 15.00 uur bij het straalbedrijf te zijn omdat de mannen (en vrouwen) daar rond deze tijd huiswaarts gaan en de week dan afsluiten. Maar we hadden een goeie oefening gehad op 25 september, dus ging het allemaal zeer voorspoedig. Ruim op tijd kwamen we aan en konden nog even kennis maken met de man die onze cabine van al het roest zou ontdoen. Afgesproken dat we zaterdag nog even zouden komen kijken, rond etenstijd, want anders kan je er toch niet bij.Dhr. N.D. Nguyen

Toch weer te vroeg natuurlijk maar dat mocht de pret niet drukken. Na een paar minuten kwam Dhr. N.D. Nguyen uit de straalcabine en konden we even een blik werpen en een paar foto's maken. Enkele foto's meegeplaatst op deze pagina. de  cabine in de cabine

bijna helemaal gestraald

Na het stralen is het geheel nog in een basis coating gezet en moest de boel drogen. De maandag ochtend daarop werd het transport terug weer opgepakt en stond onze cabine weer bij Eurometaal op zijn eigen karretje in een hele vreemde kleur.

Klaar voor het plaatwerk

Hans en ik zijn afgelopen maandagavond de laatste onderdelen terug wezen brengen. Niet alles was in een keer klaar, zodoende. Toen zag Hans het resultaat voor het eerst in werkelijkheid. En eigenlijk is het ons best meegevallen, er zijn geen gaten bijgekomen.
 
De plekken die aandacht nodig hebben zijn nu goed schoon en zeer duidelijk, maar zoals gezegd er waren geen verrassingen. Wel op naar 30 oktober, we hopen op een  grote opkomst zodat we nu kunnen uitvissen wie wat kan en wat er dan nog uitbesteed moet worden. Je ziet dat we met weinig middelen toch rustig aan door gaan.
 

En dat doorgaan is al een poos geleden gepland op 30 oktober, dus voor diegene die wil komen: kijken / helpen / trakteren / doneren, stuur een mail naar de secretaris en je word ontvangen. Of als je ons wilt verrassen we verzamelen om 10.00 uur bij de poort van Eurometaal. We zien je graag, en tot later. Groet van het Team.
 

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
546628