Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 38 gasten en geen leden online

Oktober 2011


Zaterdag 22 Oktober 2011,

Vandaag waren aanwezig: Ben Albers, Cor Hoogstra, Willem Holleman, Jan Joosten, Piet Schaap, Robert Schipper en Hans Westra.
Om 10.00 uur een vriendelijk welkom bij de bewakers van Eurometaal. Onder het genot van het aangeboden kopje koffie spraken we onze vorderingen met de bewaking door. Ze waren blij met ons schema voor de komende zaterdagen (2012) wanneer we aanwezig zullen zijn.

In de werkruimte aangekomen spraken we even de werkzaamheden voor de dag door.  En werd er ook weer even stilgestaan bij het verlies van Willem Visser, alweer 2 jaar geleden.

Robert en JanLassen maar Robert en Jan gingen zich bezig houden met het in elkaar zetten van de onderdorpel t.b.v. treeplank kasten. Het was voor Robert en Jan een hele klus om alle aangekochte profielen aan elkaar te hechten zodat het weer op een dorpel begon te lijken. Nadat Robbert het ontstane profiel had afgelast bleek dat het over de gehele lengte enigszins was krom getrokken.(jammer).  Maar daar hebben we mogelijk een oplossing voor gevonden om het gehele profiel te laten richten bij een bij ons bekend bedrijf. Later zullen we daar meer over berichten!!!

Staat toch wel in de verende wielen er aan of opWillem en Ben het aan stabiliseren van het ladderpakket op de trailer en daarna het monteren van banden en stempelpoten op het chassis.

nieuw naar een achterlicht

links achter, oude draadjes en nieuwe

Cor en Piet houden zich bezig met het aanbrengen van de nieuwe bekabeling. Een stuk nieuwe bekabeling is aangebracht, ziet er echt gelikt uit, zie foto.

Ook de grill ligt er bij !!??Kappen van de stempelsHans had de catering en enige onderdelen die gereed waren om gespoten te worden. Op de foto links: de stroppen van de benzine tank, de grill, koplamp behuizing en de kappen van de stempels.

Tegen 13.00 uur was de soep warm en kon er gegeten worden, deze keer ouderwetse erwtensoep van Cobie, lekker hoor. Helaas geen foto van.

Pootje op, handjes thuisPiet of Ben maakt de fotoNa de middag waren Willem en Ben zover om de stempelpoten te monteren op het chassis en met de gemonteerde wielen word het opbouwen echt zichtbaar zie foto's hieronder.

Ja hoor word mooieffe dichterbij nogOm 16.45, na alles weer opgeruimd te hebben sloten we de boel af.Op zaterdag 19 november 2011 gaan we weer verder. Groeten van het Team en tot gauw.

45758

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
546345