Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 13 gasten en geen leden online

Zaterdag 23 Juni 2012


Vandaag waren aanwezig: Ben Albers, Cor Hoogstra, Bob Holleman, Willem Holleman, Jan Joosten, Hans Westra en de assistenten Barry Koning en Robin Fahner.

op de voorgrond de verwijderde plaat
Bij het arriveren om 10.00 uur bij Eurometaal stonden de heren al te dringen voor de ingang om zo snel mogelijk aan het klussen te beginnen.


Tijdens de koffie enige lichte verwarring wie gaat wat doen maar het bleek al snel geen probleem te zijn.


Jan was namelijk vroeger gekomen dan dat we dachten, Jan zijn reactie was ladderdag is ladderdag en zo is het !!!!!


Jammer genoeg is er bij het verlengen van 3 mm dekplaat in het linker portier spanning opgetreden. Hierdoor is de dekplaat is gaan uitzetten, jammer maar dat kan gebeuren. Het linker portier zal van een nieuwe dekplaat worden voorzien.

Bob heeft als eerste de oude kromme dekplaat verwijderd zodat de juiste maat genomen kan worden om een nieuwe dekplaat te maken.

Daarna stortte Bob zich op het raamwerk onderkasten om de scharnieren in te lassen waar de kleppen weer mee zullen gaan scharnieren (zie foto)

Ben is na een luie vakantie in Turkije weer van de partij en is enthousiast gaan schuren aan de gril zodat die voor een 2
e keer in de grond verf gespoten kan worden.

Ook heeft hij zich bezig gehouden met diverse klein schuurwerk en Willem geassisteerd die enkele bobbeltjes in het dak van de cabine, door middel van hydraulisch persje, heeft  geprobeerd te verwijderen, helaas. !!

Tevens heeft Willem enige deuken uit de spatborden weten   te krijgen (koud smeden) zodat deze ook klaar zijn om te gronden.

Cor verdeelde de werkzaamheden zo goed mogelijk dus rende van links naar rechts en moest snel ook nog enkele portieren af (glad) schuren zodat ze voor een 2
e grondlaag op konden. Ook heeft Cor nog even snel de spuit cabine uitgebreid waardoor er nu meerdere onderdelen tegelijk gespoten kunnen worden. De elektrische bekabeling daar kwam ons Cor helaas niet aan toe maar hij was wel weer wit van het stof.

Hans heeft diverse onderdelen in de 2e grondlaag kunnen spuiten zie foto's.
Ook Jan heeft zich weer zeer verdienstelijk gemaakt door van de achterkasten de slechte delen te verwijderen. Deze zijn vervolgens naar de metaal werkplaats om te worden nagemaakt.

De volgende Zaterdag zal zijn 21 juli.

 

66240 - 379

 

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
570024