Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 40 gasten en geen leden online

Zaterdag 19 Mei 2012


Vandaag waren aanwezig: Cor Hoogstra, Bob Holleman, Willem Holleman, Jan Joosten, Piet Schaap en Hans Westra.

 

effe arbo bezigTijdens de koffie om 10.00 uur werd er vanuit het Bestuur de mededeling gedaan dat we op 15 mei 2012 al weer 3 jaar bestaan. Afgelopen zaterdag 12 mei 2012 is de spuiter op bezoek geweest om ons advies te geven hoe we het beste de cabine gereed kunnen maken alvorens zij gespoten kan worden.  Dat heeft ons weer een flinke stap voorwaarts gezet, bedankt voor je expertise.

We hebben dusdanig veel advies gekregen, dat Cor de afgelopen week aardig wat materiaal zoals grondverf, schuurpapier van verschillende korrelgrote en plamuur heeft opgehaald.en schuren maar
Zodat we de cabine eerst goed kunnen plamuren en schuren en voorzien kunnen van 3 lagen grondverf.

Helaas was Hans zijn fototoestel vergeten maar gelukkig heeft Piet een aantal foto's kunnen maken zodat de site toch kan worden aangevuld.

Bob is gestart met het stellen van de portieren, bleek geen makkelijke klus er zat te veel verschil tussen de cabine en de portieren.

Na enige discussie tijdens de lunch  (soep van Katinka) waren we het er over eens dat het chassis op de wielen moest komen om te kijken of de ongelijkheid hiermee werd opgeheven.

met behulp van eigen stempels

Dat bleek inderdaad het geval!!

Jammer genoeg bleek de linkerportier plaat enig millimeters te kort te zijn en moet terug naar de werkplaats van Bob om het euvel te herstellen.

Willem en Cor hebben zich een deel van de dag uitgeleefd met het staal plamuur en schuurmachine waarna we toch wel kunnen zeggen dat het er aardig strak uit komt te zien.  Maar wel heel veel energie kost.

Jan heeft een aantal dakstrips onderhanden genomen waarvan de oude verf laag verwijderd moest worden.schuren,schuren

Hans heeft een aantal onderdelen die nog in de spuitcabine stonden behandeld en hangen nu te drogen zodat de volgende keer nieuw materiaal aangeleverd kan worden wat eerst goed in de grondverf gezet moet worden.

Het was weer een geslaagde dag.

De volgende zaterdag zal zijn op 23 juni.

Tot slot nog een foto van Bob,

met midden boven, de voetstukken van de zwaailichten, daaronder een strip die het glas van een achterportier in zich houd zodat het ook omlaag en omhoog kan en links boven, bespeur ik daar het asbakje ??

63272 - 346

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
570049