Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 15 gasten en geen leden online

Zaterdag 20 Oktober 2012


Jaja, Vandaag weer aanwezig : Ben Albers, Jan Joosten, Cor Hoogstra, Bob Holleman, Willem Holleman, Martin Valk, Jochum valk en Hans Westra.
 

Een zeer sterke opkomst vandaag, daar zijn we blij mee en konden we tijdens de koffie de werkzaamheden verdelen.

 

hoog hoor die stapel palletsBob had via via een heuse motor + aandrijving van Crawford deuren op de kop getikt. Mogelijk kon deze gemonteerd worden zodat de overhead deur weer elektrische bedienbaar zou zijn. Daar gingen Cor en Bob dus samen voor zorgen??

 

Ben startte met het schuren van de opvang beugel cabine ladderpakket wat helaas even over gespoten moet worden.

En Jan, enthousiast als altijd, startte met waar hij de vorige keer gestopt was en dat was het plaatmateriaal inmeten voor de onderkasten.

 

het zwarten van de onderkant is begonnenWillem en Hans hadden het idee om nu eerst maar even de onderzijde van de cabine in de zwarte verf te zetten zodat daar geen open plekjes achter blijven.
En de verfspuiter er minderwerk aan heeft.

 

lekker hoor, dat zwartehet gaat weer glimmen !!!Martin met zoon Jochem zeer bedreven in het poetsen van aluminium van de portieren en kast onderdelen.

Zie foto, Jochem is daar zeer trots op dat hij met mams en paps dat hebben gedaan.
Ziet er ook heel mooi uit Jochem!!!!!!

 

Grepen, grepen, grepenOm +/- 13.00 uur de bel voor de soep met een saucijzen broodje.

nog meer roestNa de lunch weer lekker door met de werkzaamheden behalve Cor en Bob, Bob had het wel gezien maar Cor hield vol na diverse onderdelen te hebben uitgewisseld gaat de deur wel om hoog maar niet meer dicht tegen 16.00 uur werd het wijze besluit genomen om hier de volgende keer maar mee door te gaan, en een mogelijk expert mee nemen.


op de bekende stapel palletsMaar er wachtte nog een zeer belangrijke klus voor Cor en dat was de voorzijde dakplaat aan de cabine solderen met hard soldeer want ja anders komt het er vandaag niet meer van.

 

het lijkt wel een dakgootTegen 17.30 uur is er weer opgeruimd en ging een ieder weer naar huis.
dus mag je er niet op STAAN, er staat niets over knie-enDe volgende klusdag zal zijn op zaterdag 17 November niet iedereen zal aanwezig zijn i.v.m. Sinterklaas binnenkomst.

 

73192

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
570026