Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 44 gasten en geen leden online

Zaterdag 16 Maart 2013


Aanwezig deze dag: Bob Holleman, Willem Holleman, Cor Hoogstra, Jan Joosten en Hans Westra.  Later deze dag Martin Valk.

Afgelopen maandag 11 maart 2013 hebben we alweer de 4e jaarvergadering gehouden in de Brandweergarage Botenmakersstraat. Het verslag van deze vergadering zal op korte termijn op de website te lezen zijn! Eerder was al besproken en op de jaarvergadering besloten, om een ½ uur eerder van start te gaan op de werkdagen, zodoende waren de meeste leden om 09.30 aan de poort behalve de man van de catering (boodschappen). De leden konden op hun gemak wel alle gereedschappen en werkplekken inrichten.

Bob heeft zijn straalinstallatie uitgeprobeerd, om ter plekke kleine onderdelen de kunnen stralen. Helaas is onze compressor van een te kleine capaciteit, haalt wel de benodigde druk maar blijft achter in het debiet, waardoor stralen tergend langzaam gaat. (zie foto). Verder heeft Jan het houten gereedschapsbordje en brandstoftank - ondersteuningsbalkjes   van een eerste laag grondverf voorzien. (zie foto).  Willem heeft zich bezig gehouden met het bij elkaar zoeken van de onderdelen, ramen en rubbers van de achterportieren om die weer in elkaar te kunnen zetten als alles weer compleet is.

Een aantal onderdelen zoals het raamslinger mechanisme moet opnieuw worden aangeschaft, daarvoor zullen we in contact treden met de DAF oldtimer truckclub (de heer Gerard Hekking) waar mogelijk de onderdelen te verkrijgen zijn.

Cor en Hans zijn de hele dag bezig geweest met het schuren van de cabine waar nog een derde laag grondverf op moet worden aangebracht. Maar je ziet de cabine steeds mooier worden.

Om +/- 14.00 uur kwam Martin met kibbeling langs nou dat was wel weer even lekker wel moeten we oppassen dat Martin niet in de vishandel gaat hij ziet er wel mogelijkheden om veel geld te kunnen verdienen????(grapje).

Tevens kwamen op verzoek van Willem 2 medewerkers van de firma Jongsma bij ons langs om te kijken of zij het spuitwerk van de cabine kunnen uitvoeren. We hebben een deal de heer Arno Westra (toeval) ziet het spuitwerk bij Euro-metaal wel zitten al moeten we wel enige voorzieningen treffen maar dat kunnen wij zelf heel goed uitvoeren.

We hebben de afspraak gemaakt om +/- eind april 2013 weer even contact met elkaar te zoeken en daarbij indien nodig een uitvoeringsdata vast te stellen. Wij zijn met z’n allen zeer verheugd als dit gaat lukken, het moet lukken !!!!!!

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
546350