Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 61 gasten en geen leden online


Zaterdag 23 november 2013


Hallo allemaal, het was weer zover. Alweer de één na laatste werkdag van 2013.
 
IMG 0828 
De ochtend begon om 09:30 bij Eurometaal. Bij aankomst stonden Bob en Cor al druk spullen uit te laden en had Hans de koffiepot al aardig aan het pruttelen gebracht. Even later zaten we met z'n vieren aan de koffie en werden de werkzaamheden voor de dag besproken. 

Allereerst werden de nieuwe rubbers voor de ramen bekeken en met de speciale lijm die Bob had meegebracht werd het rubber voor het achterraampje gelijmd en het raam direct gemonteerd.
 

Bob ging vandaag verder met het las- en plaatwerk aan de achterkant van de auto. Hans zou de achterportieren assembleren, Cor hield zich bezig met het uitvogelen van de berg draadjes die vanaf het dashboard nog netjes verdeeld moeten worden over de auto. Ikzelf heb in de ochtend nog wat schuurwerk voor mijn rekening genomen. de draagbalk voor de grill gemonteerd en later op de dag de spatborden gereedgemaakt en aan de rechtervoorzijde gemonteerd.

 

 

IMG 0832

Halverwege de ochtend werd het team aangevuld door Martin en Jochem, even later stapten ook Jan en Piet binnen en konden er nog meer handen vuil gemaakt worden. Martin en Jochem hadden extra plakband meegebracht en werden later door Hans wederom om een boodschap gestuurd. Dit keer waren er scherpe mesjes nodig om de portieren netjes af te werken. 

Piet stak de handen uit de mouwen door Cor te helpen met de bedrading. Jan ging aan het werk met de nieuwe rubbers voor de motorkap.

 


Om even over 12:00 ging de bel en stond de warme pan met snert klaar in de kantine. Onder het genot van een koppie soep en een saucijzenbroodje werden er nog wat oude foto's bekeken van oud materiaal (o.a. uit 1911) uit de Zaanstreek. Wederom inbreng van Bob. Binnenkort te zien bij de historie .Na de lunch ging iedereen druk verder met de werkzaamheden en verliep de rest van de middag vrij voorspoedig. Aan het eind van de middag werd nog even de nieuwe draagbalk voor de grill getest en na deskundig oordeel van vrijwel de hele groep werd de grill weer teruggeplaatst in de opslag.

Martin en Jochem vertrokken rond de klok van vier i.v.m. een verjaardag en de rest van de groep hield het rond 17:15 voor gezien.Een productieve dag en de cabine begint elke keer weer een beetje meer vorm te krijgen.

Allen tot volgende keer!!


Rick.

130161

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
561324