Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 39 gasten en geen leden online

Zaterdag 5 Oktober 2013


 
Aanwezig waren deze dag: Cor en Rick Hoogstra, Piet Schaap, Bob en Willem Holleman, Jan en Willem Joosten en Hans Westra.

 
Rick Hoogstra, door zijn vader dusdanig gebrainstormd, dat hij lid is geworden en super enthousiast is. Leuk, we wensen Rick dan ook veel plezier en welkom bij de club.

 
Vandaag wordt een prachtige dag m.b.t. opbouwen van cabine.
Na de koffie deze keer gezet door Cor (niet slecht) is het werk verdeeld.

 
Willem H en Wim J gaan samen de uitlaat monteren. Er is al veel over gesproken en vandaag heeft Willem H hem mee terug genomen.

 
Daar is Willem eigenlijk wel een beetje trots op want de uitlaat is grotendeels uitgevoerd in roestvrij staal door de firma Hoefnagel en Meyn, dat rot nooit meer!!! (foto) we bedanken de sponsor voor de sponsoring.
 

 
Rick heeft het schuurpapier ter hand genomen om de binnenkant van de materiaal kasten te schuren (zie foto)

 
Zodat ze later in de originele grijze verf gespoten kunnen worden, wat afgelopen maandag 7 oktober is uitgevoerd.

 
Cor heel druk met werk verdelen, zelf maar weer aan de kabelboom in de cabine, want ja dat is toch het eerste wat goed moet werken. En monteren van het chookknopje wat nog even gauw in de zwarte kleur gespoten moest worden. Op de foto het eerste resultaat van de draadjes.

 
Bob is de eerste paar uurtjes bezig geweest met de motor van de roldeur van gebouw 430 die het begeven heeft. Jammer genoeg niet gelukt, Bob gaat verder zoeken om het euvel mogelijk te verhelpen daar moet hij enige kennis over vergaren. Een deukje in de achterkant was nog aanleiding voor vragen en herstel. Ook hier is weer een goede oplossing voor gekozen.

 
Jan is de achterplaat in de cabine gaan monteren helaas kon hij dit project niet afmaken er waren te kort ringen en parkers aanwezig. De volgende keer gaat Jan er weer mee verder.

 
Piet druk met natuurlijk de motor want ja als de bedrading opschiet dan moeten ook alle onderdelen op de motor gemonteerd zijn. Want ja er moet het een en ander natuurlijk getest worden, ook dat is met begeleiding van Bob en Piet gelukt. (zie You Tube filmpje). Op de foto, het terugplaatsen en aansluiten van de radiateur.

 
Tegen 11.00 uur kwam Frank Houniet langs en bracht hij de stang terug die zorgt voor afscheiding tussen chauffeur en manschappen in de cabine. Heel mooi verchroomd is de stang weer. Geweldig gedaan. We zijn daar de firma Houniet, die de sponsoring heeft verzorgd van dit onderdeel, zeer erkentelijk voor. Tevens heeft Frank weer diverse onderdelen meegenomen om ook te laten verchromen. Over een paar weken horen we of dat gaat lukken, of is gelukt.

 
Het verchromen is uit gevoerd door de Multinal Group v.h. (Heijchroom) te Amsterdam.

 
Zoals we ondertussen gewend zijn was de soep weer heerlijk, Cor kon de lege pan mee terug nemen, op is op.

 
En we raken ook erg gewend aan de saucijzen broodjes die Willem iedere zaterdag meeneemt.
Hanneke en Katinka weer bedankt voor de goede zorg.
 
Onder nog een foto van de gemonteerde uitlaat.
 

 
De volgende Zaterdag zal zijn op 26 oktober.
 
Vele handen (12) maken licht werk, of dat het licht werkt ?? Tja alleen Jan en Cor ontbreken nog op de foto.

 
119690

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
546346