Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 32 gasten en geen leden online

Zaterdag 26 Oktober 2013


Aanwezig deze dag : Cor en Rick Hoogstra, Bob en Willem Holleman, Jan en Wim Joosten, Piet Schaap en Hans Westra.
 

Om 09.30 uur Koffie en werk verdelen zoals we iedere zaterdag doen.

Cor en Bob hebben samen even de roldeur weer in orde gemaakt en dat is wel fijn. We kunnen dus weer met de sleutel de roldeur openen.

 
Willem en Wim samen even kijken wat is er nog nodig om de uitlaat verder vast te bevestigen, daarna is Wim het achterschot gaan plaatsen in de cabine. Ja nu waren er genoeg schroefjes.

 
Rick een heel secuur werkje is de bank gaan afplakken, want na overleg zijn we het eens dat ook de manschappen bank in de kleur beige gespoten moet worden, staat mooi bij het totaal plaatje van het interieur.

 
Willem is de onderdelen van de achterportieren gaan verzamelen om ook die af te monteren zodat ze weer gemonteerd kunnen worden (Cabine)

 
Dat Wim bezig was met de montage van het achterschot in de cabine rees de vraag bij Wim hoe wordt de onderzijde eigenlijk vast gezet.

 
O jee, wat bleek dat de achterzijde van de manschappenbank eigenlijk eerst gemonteerd moet worden, maar die stond nog in de grijze verf.

 
Dus met enige spoed is Jan gauw gaan schuren waarna Hans hem in de beige kleur heeft gespoten de bank kan de volgende zaterdag worden vastgezet.

 
Ook is de onderkast in de kleur beige gespoten na intensief schuurwerk van Cor en kan dus ook de volgende keer gemonteerd worden.

 
Rond een uur of 12.00 uur kregen we nog even bezoek van de hr Bekenbrede met de DAF 1600 van de Firma RUIG uit Oostzaan.

 
Zo konden we meteen even kijken hoe de gril gemonteerd is want bij onze DAF ontbreekt namelijk een beugel waar de gril zou moeten opstaan en geborgd met 2 pennen, maar er is bij ons dus niemand die weet waar dat onderdeel gebleven is vermoedelijk was het al weg bij het ophalen uit Ulicoten in 2003 ?????

 
Maar nu weten we hoe het zit en wat er nodig is, dus ook dit gaat ons lukken.

 
Na de soep en saucijzenbroodjes is er nog flink door gepakt en kunnen we terug kijken op een tevreden zaterdag waarin een ieder weer zijn energie kwijt kon.

 
 

Tot slot, hierboven, nog twee foto's van de treeplankkasten die hun voltooiing naderen.


De volgende Zaterdag zal zijn op 23 November als ik het goed heb.

123967

 

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
546558