Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 51 gasten en geen leden online

Zaterdag 30 augustus 2014


Aanwezig : Cor Hoogstra, Bob en Willem Holleman, Jan en Wim Joosten, Piet Schaap en Hans Westra

Van de ploeg Oostzaan was er Piet Kuiper

Na de koffie werkverdeling en aan de slag :

Wim ging de binnen bekleding cabine zoveel mogelijk afmaken. Nadat Hans gauw even wat schroefjes is gaan halen bij de Hornbach kon Wim de klus zoveel mogelijk af maken en dat is goed te zien netjes afgewerkt Wim.

Jan en Hans samen overleggen en foto’s nemen van het te demonteren ladderpakket. Waar moeten we beginnen, nou het werd algauw over genomen door de hele ploeg, maar goed ook want Hans is natuurlijk weer teveel bezig met catering en materiaal halen maar das ook leuk om de mannen tevreden de stellen met koffie en soep.

Willem heeft zich bemoeid met de aandrijving van het hydraulische systeem,  tot dat Willem ook niet verder kon en zich ook is gaan bemoeien met demontage ladderpakket.

DSC03081

Bob heeft nog enkele lasklusjes opgepakt zoals de inspectie luikjes in de achterkasten, de dekseltjes vast te lassen waarna ze gespoten kunnen worden. Voor de volgende zaterdag moeten we wel zorgen voor plaatmateriaal zodat Bob de tussenkast gereed kan maken voor de spuitcabine.

Cor heeft nog even 2 kleppen van de kasten van nieuw plaatwerk voorzien wat overigens ook zeer goed gelukt is daar mag Cor zeker trots op zijn mooi strak zit het plaatwerk weer om het geraamte van de kleppen heen zo zijn er inmiddels al 4 kastkleppen gereed voor de spuitcabine.

Piet zoals we gewend zijn, zeer serieus bezig met het monteren van de kachel, kleppen en slangen in de cabine. Ook deze klus is gelukt en is er weer voor de komende winters warmte in de cabine.
Kom maar op, zei Jan.

Later in de middag zijn we begonnen om daad werkelijk het eerste deel van het ladderpakket te demonteren, doormiddel gebruik te maken van de oplegger konden we het eerste deel gemakkelijk uitschuiven op commando van Jan die het goed in de gaten hield of er nergens een beugel of bout was blijven zitten waardoor de eerste deel kon vastlopen. zie foto’s
DSC03083
DSC03129
DSC03132
DSC03138

Piet Kuiper heeft de laatste klusjes gedaan aan de Commer, de oude tank autospuit zal staan te pronken op de Oldtimerdag in Oostzaan op 7 september, waarna de commer weer naar zijn stalling zal gaan.

De volgende klus dag zal niet op 27 september zijn ivm de zaanse Bond wedstrijden.

Er zal later een bericht volgen wanneer we weer de eerste klus dag zullen hebben mogelijk zal dat  4 Oktober zijn.
180687

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
561315