Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Zaterdag 14 juni 2014Aanwezig deze dag: Bob en Willem Holleman, Cor Hoogstra, Frank Houniet, Jan en Wim Joosten, Martin en Jochum Valk, Henk Fraaij, Piet Kuiper en Hans Westra.

 
Van Dichtbij.nl en NHD waren de heren Zwart en Homburg aanwezig.

 
Later op de morgen kregen we nog even bezoek van de dienstploeg Zaanstad Hoogwerker.

 
We waren netjes op tijd, eerst Henk Fraaij met een autolaadkraan van de firma Vels Oostzaan om mogelijk bij de klus als stuurkraan te functioneren, Frank Houniet van gelijknamig bedrijf met autolaadkraan om het ladderpakket te hijsen.

IMG 1253 
Cor met bus voorop om de poorten geopend te houden zodat Frank door kon rijden.
 

IMG 1257 
Nou eerst even een kennismaking rondje tussen de kraandrijvers  en toen was er koffie, tijdens de koffie even uitleg gegeven aan Frank hoe wij dachten de klus te klaren i.v.m. de slechte staat van de banden trailer en de drempel waar de trailer even overheen moest.

 
Nou dat kun je dus wel even aan Frank overlaten al gauw werd er een koppel gevormd tussen Willem H en Frank klikte overigens goed tussen die twee.

IMG 1261 
Martin in volle glorie met rode koontjes druk om deze twee mannen te assisteren, leuk om te zien hij sprankelde aan alle kanten lekker he’ ouderwets kloten .

IMG 1260 
Ondertussen waren Cor, Jan en Bob binnen in de hal de kasten van de onderwagen aan het  demonteren want ja die moeten er af om het pakket zonder schade te plaatsen.

 
Dat lukte goed en kon de DAF gestart worden om naar buiten te worden gereden, laat de auto nou bijna niet willen starten en zeer onregelmatig lopen, of de DAF er een gevoel bij had ????

IMG 1289 
Na bougies gewisseld te hebben draaide het motortje weer als een naaimachine en is door Willem H naar buiten gereden, geweldig om te zien dat was voor Willem heel wat jaren terug dat hij als chauffeur op de bok zat.

IMG 1276 
Ondertussen had Frank het ladderpakket buiten weten te krijgen en hing het pakket geheel in balans in de kraan mooi stukje vakwerk.

 
En het pakket zodanig in positie gebracht dat de onderwagen (DAF) er onder gereden kon worden  toen kwamen de moeilijkste momenten, voorzichtig aan werd het pakket boven de onderwagen gebracht en langzaam op zijn oude plaats gezet.

IMG 1303 
Dat lukte maar heeft wel enige tijd geduurd de bevestiging tussen hulpchassis en kraan klopte niet helemaal, maar naar overleg en technische inzicht  is het ons toch gelukt en staat het pakket weer op de DAF.

IMG 1313 
Waarna Willem hem met alle plezier weer de hal in heeft gereden en op zijn plaats gezet !!!!

 
Wij willen dan ook nogmaals langs deze weg een ieder die deze dag tot een geslaagde dag hebben gemaakt HARTELIJK bedanken..

 
Meer foto's in de Gallery en video op ons youtube kanaal. Knop boven in de balk

162539

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
546609