Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Zaterdag 29 november 2014Aanwezig: Bob en Willem Holleman, Jan en Wim Joosten, Martin en Jochem Valk, Cor Hoogstra en Hans Westra.

09.30uur alle aanwezig in ons koffie verblijf, met diverse verhalen zo moest er even verteld worden dat we bij de uitreiking van de vrijwilligers prijs Zaanstad helaas niets hebben gewonnen. Nu nog even afwachten hoeveelste we zijn geworden bij de DEKA wensput, dat is toch ook nog even spannend wel willen we alvast een ieder die zich heeft ingezet om zoveel mogelijk munten te verzamelen hartelijk bedanken voor hun inzet. Even afwachten welke plaats we hebben behaald maar 500 Euro zo wie zo. En ja, jammer maar niet getreurd Jan niet geslaagd voor het halen van zijn motor rijbewijs.

Bob zich weer ongelofelijk bezig gehouden met allerlei onderdelen, schoon maken, stralen en nieuwe lagers. zie foto.


Ook hebben we kasthandgrepen terug gekregen, opnieuw verchroomd, zo mooi waren ze niet eens dat ze nieuw waren, gesponsord door Frank Houniet Transport. Frank hartstikke  bedankt. Zie foto

Foto niet gevonden, word gezocht dan wel alsnog gemaakt.

Cor is gelukkig weer uit het ziekenhuis en vol enthousiasme diverse gereedschappen bij elkaar gesprokkeld om de ladderdelen te kunnen reinigen. Een HD stoomcleaner en daarbij behorende slangen en leidingen tevens een TAS geregeld, oudijzer weggebracht naar de schroot, wat een mooi bedrag heeft opgeleverd  +/-233 Euro.

Martin en Jochem hebben de TAS meegenomen om de HD stoomcleaner van water te voorzien.


Na de koffie buiten het opvangzeil geplaatst en het eerste ladderdeel naar buiten om te worden gereinigd. Wim heeft voor deze klus speciaal een waadbroek aangetrokken  om de ladderdelen met HD te reinigen. Wim is er de hele dag bezig geweest petje af voor Wim geweldig.Verder zijn Willem en Cor, later ook Jan, druk geweest om de laatste onderdelen van de ladderdelen te demonteren zoals lagers, beugels, cilinders, enz enz. Deze onderdelen mogen niet nat worden in verband met corrosie en worden door Bob weer gereviseerd.


Bob en Jan druk druk met het demonteren van de stabilisatoren en het daarbij behorende juk wat niet is los te krijgen, daar gaan we weer even over mailen met de specialist van Metz , zodat het op 20 december wel gaat lukken, want los komt ie, we laten ons niet vangen.


Het was weer een zeer leerzame dag en gezellige dag met z’n alle werken aan een mooie ladderwagen.

De volgende zaterdag is op 20 December net nog ff voor de Kerstdagen.

197419


A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
546612