Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 66 gasten en geen leden online

Zaterdag 11 April 2015


 

Aanwezig deze dag: Jan en Wim Joosten, Bob en Willem Holleman, Cor Hoogstra en Hans Westra.

09.30 koffie, Wim en Cor beide jarig op 12 april dus gebak, een lekker dagje smullen en natuurlijk foto’s kijken van jawel de eerste kleinzoon van Hanneke en Willem Holleman nu alweer 4 weken oud. Tevens had Cor foto’s mee uit Dubai waar hij met Kantinka op zaken reis was bij zoon Timo. (Wat een indrukken!!!)

Dus ja begrijpelijk even later begonnen als andere Zaterdagen. Bob heeft weer flink wat werk verzet in zijn werkplaats om diverse onderdelen te stralen en in de primer te zetten zie de foto’s.


Zeker zullen een aantal lezers van onze site deze onderdelen wel herkennen, het zijn enkele onderdelen van het ladder pakket dat nu nog bij de straler is. Maar zie de foto’s het begint op te schieten.

Binnenkort zullen we het transport weer gaan regelen om het totale pakket weer richting ons zo bekende plek te brengen.

Verder zijn we weer verder gegaan met een aantal toch wel moeilijke klussen. Zo is Bob de hele dag met Jan aan het lassen en slijpen om de wieg weer met nieuw plaatmateriaal te bekleden, zodat als straks het ladderpakket weer terug is en in de verf is gezet weer geplaatst kan worden.


Het is Willem gelukt om de langste cilinders van het ladderpakket met olie druk uit te schuiven om ze op lekkage te controleren, ook gaan we het touw wat meeloopt met het uitschuiven vervangen voor nieuw zie foto.


Cor en Wim druk met het aanbrengen van de brandstofleiding aan de brandstofpomp zodat we niet meer bij het starten met losse slangetjes staan te rommelen. En de motorkap gewoon gesloten kan blijven, geeft en stuk minder lawaai.

Hans, jawel druk met de catering en schuren van de achter kasten en deksels wat een werk om het sinaasappel motief geheel weg te schuren wat ontstaat bij het grondverf spuiten.

Om +/- 17.00 uur einde van de dag

 

De volgende Zaterdag zal zijn op 02 mei

 

219134

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
561329