Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Zaterdag 14 februari 2015


Aanwezig: Bob en Willem Holleman, Jan en Wim Joosten, Cor Hoogstra, Piet Schaap en Hans Westra.

 

Na de jaarlijkse vergadering op 10 Februari zijn alle bestuursleden er zonder kleerscheuren afgekomen, de penningmeester moet wel enige kleine correcties aanbrengen in de boekhouding.

Door drukte op het terrein i.v.m. een vlooienmarkt bij Tates, was het niet gemakkelijk om bij ons gebouw 340 te komen.

Er staan vandaag een paar moeilijke klussen op de lijst:

Zo zijn Bob en Jan gestart met het los snijden / slijpen van de ontzette bovenplaat aan de bovenzijde bok, zie foto. Tevens heeft Bob een hydraulisch pompje weten te bemachtigen waar we mogelijk de hydraulische cilinders kunnen testen. Maar eerst even het pompje zelf gangbaar krijgen en dat kun je wel overlaten aan de techneut Bob.


Cor druk met werk verdelen en overal zijn expertise laten horen over hoe enkele zaken dienen te worden aangepakt. Toppertje die Cor

Wim druk doende om het interieur cabine verder met de nodige gereed zijn de materialen, een mooie afwerking te geven. Zie foto’s


13.00 uur Soep, Saucijzenbroodje en ja Martin kwam ook  nog even met haring langs, heerlijk Martin goed gedaan wel weer even smullen.


Om +/- 13.30 uur kwam Sidney, van WIKOR, om het straalwerk op te nemen van het ladderpakket dat gestraald moet worden. Wat kan de firma WIKOR hier voor ons betekenen??

Na overleg kwamen we een paar prijzen te horen!! waar we toch wel even van schrokken maar er wordt nog onderhandeld. Mogelijk kan het toch nog voor een lagere prijs dat we als 1e hoorde. We wachten af (wel spannend)

Hans druk met de catering en jawel even de kleppen van de onderkasten in de grondverf gezet waarna ze rustig kunnen drogen. En na het drogen de enkele spikkeltjes weggeschuurd kunnen worden, zie foto.

 IMG 2274

Al met al weer een geslaagde en vooral gezellige dag zo’n 2e zaterdag in het nieuwe jaar.

 

 

De eerste komende klusdag zal zijn op zaterdag 14 Maart.

 

 

209400

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
570079