Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 47 gasten en geen leden online

Zaterdag 25 Juli 2015


 

We waren door de vakantieperiode met een kleine groep:

Bob en Willem Holleman en Hans Westra

Ja dat kun je zo maar eens hebben maar met 3 leden moet het ook lukken om een zaterdag te vullen.

Zo dachten we even dat Bob zijn las gereedschap zou hebben meegenomen om de wieg verder aftelassen dus niet, maar daarvoor ging hij zich deze dag volledig bezighouden met in de verf zetten van de ladderdelen. Zie foto


En kon hij aan het einde van de dag mooi het aanwijs diagram  voor de uitgeschoven lengte en de aangegeven hoek in zijn auto meenemen voor restauratie.

Het is een behoorlijk grote kast waar het uitlees diagram in is ondergebracht met diverse radartjes en controllertjes met een dun staaldraadje aan elkaar verbonden een mechanische huzaren stukje.

Willem en Hans samen de hydraulische cilinders testen daar moesten een paar hulpstukjes voor worden gefabriceerd zie foto.


Het leken wel Buurman en Buurman (tekenfilmpje),  het is toch gelukt om de cilinders een paar maal volledig uit te schuiven en weer in te schuiven zonder enige olie lekkage.

Wel bleek er bij een drukverhoging van boven de 95 Bar enige lekkage op te treden in de aansluitkoppelingen, dat is te verhelpen.

Ook hebben we een nieuw plaatsje gevonden voor de compressor van  de twee tonige luchthoorn want ja we moeten ook te horen zijn als we de weg op gaan (o nee dat mag niet meer)


Al met al konden we deze dag weer nuttig invullen, er is altijd wel wat te doen. Zo hebben we enige pech met ons karretje. Na het vele werk heeft een wieltje het begeven, wat jammer nou maar het zal Cor niet zijn die hier alweer een oplossing voor heeft bedacht.

Om +/- 16.30 uur naar huis om de schade op te nemen van de zomer storm

 

De volgende zaterdag zal zijn op 22 augustus 2015

Dan zijn Cor en Hans op vakantie.

 

 

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
570055