Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 55 gasten en geen leden online

Zaterdag 14 maart 2014 


 

Aanwezig: Bob en Willem Holleman ,Jan Joosten, Cor Hoogstra, Piet Schaap en Hans Westra

 

Bezoekers: De mannen uit Oostzaan met de Daf van de firma RUIG – Wild en gevogelte, Bas Joosten en Martin met Jochum Valk zijn ook nog even langs geweest.

 

Ja als vanouds om half 10 koffie werk verdelen en aan de slag.

Afgelopen Vrijdag zijn we in het bezit gekomen van jawel 2 nog zeer goede Accu’s


Dus dat was na een periode van +/- 2 maanden starten die motor, na verwoede pogingen kregen we de motor toch aan de gang maar 2 cilinders deden niet mee in het concert.

Dus Piet even bellen of hij zaterdag zou willen komen om even naar de motor te kijken

Het maakte Piet nieuwsgierig dus dat was gauw geregeld,  Piet aan de slag het duurde niet lang dat Piet kwam vragen hebben jullie wat met de Bougies uitgehaald ????

Jaaa dat kon nog wel eens, hoezo ?   Nou er zitten 5 verschillende Bougies in zie foto, nieuwe bougies gehaald en ja hoor loopt weer als een zonnetje


Willem heeft even contact met Frank Houniet gemaakt voor het transsport naar een straler nou dat komt vandaag niet zo goed uit maar leg het ladderpakket maar buiten komen wij het Maandag wel even halen, dat is gelukt het pakket is nu bij het straalbedrijf wat moeten we toch zonder deze geweldige ondersteuning van de Firma HOUNIET TRANSSPORT geweldig Frank ook langs deze weg harstikke bedankt man TOP.


Jan druk met het reinigen van de Bok en Wieg waar nogal wat losse rommel inligt, Bob zijn deskundigheid weer op het repareren van de wieg, er moet een nieuwe plaat in worden gezet maar eerst verstevigen met wat zware profielen zodat de kans dat de boel weer stuk gedrukt kan worden voor zeker 80 % wordt verminderd.

Hans druk met zowel catering als de 2e laag grondverf opbrengen op de onderkasten en kastkleppen ziet er ook netjes uit zie foto.

IMG 2378 

De volgende zaterdag 11 April, mogelijk zien we dan Ben weer eens op de klus dag.

 

213281

 

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
570063