Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 49 gasten en geen leden online

Zaterdag 2 Mei 2015


 

Aanwezig: Bob en Willem Holleman, Jan en Wim Joosten , Cor Hoogstra en Hans Westra.

Op bezoek vandaag: Katinka Hoogstra, Ben en Frank Albers.

 

 

Na binnenkomst werden de achter kasten, die in de kleur Brandweer rood zijn gespoten, bewonderd zie foto.


Koffie, Bob heeft weer behoorlijk wat werk verzet in de Bob fabriek. Er kwamen weer diverse onderdelen terug die in de grondverf gespoten kunnen worden.

Na de werkverdeling weer gezellig aan de slag. Zo ging Bob verder met de wieg om de daarvoor gemaakte constructie erin te lassen. Later bleek, zie foto, dat er zeker een aantal expers moesten bijkomen om een klein probleem op te lossen.


De cilinders liepen namelijk vast in het huis van de wieg waarin zij gemonteerd zitten. Bob heeft zijn uiterste best gedaan en het probleem verholpen met de nodige kennis en slijptol.

Wim heeft het schuurpapier ter hand genomen en is begonnen om de randen van het ladderpakket lichtelijk te schuren de rest van het pakket gaan we zo in de grondverf zetten om al die spijltjes te schuren lijkt ons een vreselijke klus.

Willem samen met Cor aan de cilinders die er voor zorgen dat het ladderpakket kan uitschuiven. Het testen is niet eenvoudig je moet namelijk een olie druk opbouwen en de gebruikte olie weer retour kunnen sturen in een daarvoor bestemd reservoir, daar moet even  een constructie voor opgebouwd worden waarna de cilinders op hun dichtheid kunnen worden getest.

Ook is Cor nog even druk geweest met enkele kabeltjes aan te sluiten om elektrische schakelingen mogelijk te maken.

Tevens waren we verheugd dat Ben weer eens bij ons kon zijn. Hij loopt welles waar nog niet als een kievit maar er is vooruitgang gelukkig. We hopen dat de enkel van Ben nu snel verder zal helen zodat hij weer snel regelmatig in ons midden kan zijn.

Hans is even bezig geweest om de deksels van de onderkasten even bij te tippen met Brandweer rood,  als zij gedroogd zijn kunnen zij gemonteerd worden in de kasten.


De volgende Zaterdag zal zijn op 30 mei

 224525

 

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
561312