Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 9 gasten en geen leden online

Zaterdag 3 Februari 2018
Voormeel de laatste klus dag hier in pand 430, Vulhuis 2 HEMbrug terrein.

Ja Cor Hoogstra, Bob en Willem Holleman, Jan Joosten, Thomas Kelder en Hans Westra waren niet echt vrolijk maar met een lolletje is het toch gelukt om te starten met het opruimwerk.

In de middag uren kwamen Piet Schaap, Martin en Jochem Valk ook langs, nieuwsgierig of er al meer nieuws was, helaas negatief!!!!

Tegen 10.00 uur stond Frank Houniet met zijn autolaadkraan en daarop een container voor de deur van gebouw 430. Daar kunnen we materialen in op slaan als we echt weg moeten.

Top van Frank dat hij ons op deze manier wil helpen.

Doordat de chauffeur met de kraan een kabeltje had geraakt gingen Buurman en Buurman (Willem en Hans) even met een ladder het dak op om het kabeltje weer vast te zetten nou ze hadden er zo een filmpje van kunnen maken.

Willem, Bob en Cor zijn met de auto even naar buiten gereden om nog meer lekkages te zoeken want er komt nog steeds olie in de opvang bak en dat moet niet he’

IMG 0012

Gelukkig zijn er toch weer een paar lekkages gevonden zoals de 2 cilindertjes waar de handbediening op werkt, lekken aan de bovenzijde. Zo ook de gashandel en een klein beetje uit de opvang bak aan de achterzijde. Nu dit is gelokaliseerd moet er een moment gevonden worden om deze lekkages te verhelpen.

IMG 0008

Cor en Hans hebben Vrijdagmiddag nog even 2 dekplaten opgehaald bij WIKOR deze dekplaten waren gestraald jammer dat een plaat door de behandeling krom is getrokken, daar zullen we een nieuwe voor moet kopen !! wel jammer maar dat brengen we maar onder de noemer bedrijfsrisico. sad

Jan en later ook Bob hebben een stapel TL lampen gesloopt, de trafo’s brengen we naar het oud ijzer en het kunststof omhulsel hup de container in, Cor in de zagerij oud hout aan stukken zagen voor de kachel !!

IMG-20180203-WA0002

Thomas en Jochem druk in de weer om de ruimte waar we de onderdelen in de verf zetten leeg te ruimen en aan te vegen ziet er dan ook weer top uit.

IMG 0014

Martin en Hans druk met ijzer aan stukken te slijpen waarna het een plaatsje krijgt in de ijzer bak.

Er is de hele dag heel hard gewerkt door deze mannen toppers dat zijn het nu zijn we bijna zover dat het laatste nog even in een container plaatsen en we kunnen …………..A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
570020