Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 48 gasten en geen leden online

 Zaterdag 2 april 2016

 


 

Na twee keer geen verhaaltje te hebben geschreven hebben mijn collega’s CQ vrienden het even van mij over genomen mijn dank hiervoor.

 

Op 19 maart 2016 was het dan zover, de Blusboot is overgedragen van de VRZW naar de Stichting Blusboot de Weer. Op korte termijn zullen we contact hebben met het bestuur van de Stichting Blusboot over hoe kunnen we mogelijk gezamenlijk onze doelen bereiken. Mail contact is er inmiddels.

 

Zaterdag 2 april waren we weer om ½ 10 met zeer goede moed, aanwezig:

 

Cor Hoogstra, Bob en Willem Holleman, Willem Joosten, Martin en Jochem Valk en Hans Westra.

 

Bob en Willem gebroederlijk aan het ladderpakket of alle onderdelen die zijn opgeknapt dan wel vernieuwd weer allemaal passend zijn.

IMG 0022 

Hier en daar moest er enig materiaal worden weggeslepen om de werking van de rollen / beugeltjes t.b.v. ladderdelen te begeleiden weer goed te laten functioneren zie foto’s. Bob en Willem kwamen ook enige heilige dagen tegen in het schilderwerk. Dus het pakket maar weer even uit elkaar en eerst de kale plekken even bijwerken. Toch heeft het gehele ladderpakket weer een schitterende uitstraling. Mogelijk zijn we in augustus 2016 weer zover dat het op het chassis kan worden gehesen, contact hierover is al gelegd met de Firma Houniet die ook deze hijsklus op zich zal nemen.

 

Willem Joosten (Broer Jan kon vandaag helaas niet aanwezig zijn), verder met het schoonmaken van de bok en wieg.

IMG 0001 

Martin met Jochem samen als vader en zoon, de bok schuren waarna de bok en wieg op een later moment geplamuurd en gespoten kunnen worden.

IMG 0018 

Cor heeft snel even de motor getest op lekkage van de benzine pomp en die is nog steeds lek vrij. We hebben goede resultaten met de nieuwe pakking geleverd door het Rubberhuis uit Maastricht.

 IMG 0010


Tevens ook nog even enige elektrische draadjes aangebracht zodat ook het hemeltje in de cabine weer gemonteerd kan worden als we de materialen hiervoor hebben aangeschaft. De binnen verlichting brand in ieder geval weer.

 IMG 0016


Hans druk met de catering, soep van Katinka en saucijzen broodjes van Hanneke.  Nog even tussendoor de tussen kasten gespoten die kunnen drogen en verder behandeld  worden voordat ze gemonteerd gaan worden op het chassis. Tevens  heeft Bob er voor gezorgd dat we nu twee zware laderails hebben die gemonteerd kunnen worden in de tussen kast voor de accubak.

 IMG 0012

 

293507

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
570056