Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Zaterdag 6 Augustus 2016


 

Doormiddel van de groepsapp lanceerde Bob op vrijdagavond de vraag: moeten we nog een extra zaterdag inlassen i.v.m. aankomende keuring RDW.

Dat is mogelijk, alleen Hans kan niet de gehele dag i.v.m. privé omstandigheden dus zo is het gekomen dat de heren Bob Holleman, Jan Joosten, Thomas Kelder en Hans Westra om half 10 weer van de partij waren op de Hembrug.

Na koffie, werk verdelen en aan de slag. Hans even het spuithok in om onderdelen in de verf te zetten.

Bob en Jan eerst maar even kijken, past de tussenkast nog wel, en meteen maar even vast zetten dan is dat in ieder geval gedaan,  ja met enig passen en meten is dat keurig gelukt.Na dat de tussenkast op zijn plek is gebracht is een draag constructie op het frame is aangebracht d.m.v. een plaathout zodat er goed loop vlak is en er geen gevaarlijke situaties ontstaan.Daarna het ladder pakket vastzetten aan de bok, zie foto’s dat was nog wel even werk. De paspennen op hun plek brengen d.m.v. een krik enz. en draaien maar met een beetje koper vet lukte het, TOP.

Thomas ondertussen nog even de laatste handelingen verricht aan een paar deurtjes van de zijkasten en een poging om de beugel te monteren onder het voertuig waar later het opklim laddertje ingeschoven moet worden da’s nou net even niet gelukt volgende week maar weer proberen.Ook is er discussie of de brandstof tank nu wel of niet moet worden schoongemaakt. Vervolgens ziet de tank er redelijk schoon uit mogelijk een keer flink spoelen en hup monteren. Zie foto’sNa half 2 is hans vertrokken en zijn de anderen klussers nog even doorgegaan.

 

 323152

 

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
570065