Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 93 gasten en geen leden online

 Zaterdag 09 Januari 2016


 

Ja, de eerste zaterdag in het nieuwe jaar is gestart met een gelukkig nieuwjaarwens:  Bob en Willem Holleman, Jan en Wim Joosten, Cor Hoogstra, Jochem en Martin Valk en Hans Westra.

 IMG 0002


Ja na overleg om wat en hoe gaan we op een veilige en juiste manier de Bok en Wieg schoonmaken (ontvetten) voor dat er verf op gespoten kan worden.

 IMG 0013


We waren het er over eens dat de wieg zoveel mogelijk recht op gezet moest worden nou daar kwam het een en ander wel weer even voor kijken.

 

Na lang beraad heeft Cor de tekening ter hand genomen van het hydraulische systeem om uit te vlooien welke leidingen moeten er los om de druk van de hoofdcilinder te halen.

 

Na enig speurwerk daar is Cor goed in!!! gevonden wat we zochten heel simpel een terug slagklepje demonteren en hoppa daar kwam beweging in de wieg.

 IMG 0025


Langzaam kregen we de wieg in beweging tot bijna 90 graden. Top actie.

 

Maar het was toen al wel rond het middag uur dus Jan en Willem J maar wachten voor ze aan de slag konden.

 IMG 0027


De lunch jawel Erwten Soep van Katinka, super!! daarna kon er echt gestart worden met de schoonmaak activiteit zie foto boven.

 

Bob lekker zo’n eerste knutsel dag, met het lasapparaat aan de gang om de midden kast monteer klaar te maken voor montage op het chassis met hulp van Willem J

 IMG 0016


Willem nog ff lekker keuvelen rond het ladderpakket om enige nog niet gemonteerde onderdelen te monteren.

 IMG 0030


Nadat de wieg op hoogte gebracht was kon de accu aangesloten worden om de auto naar buiten te rijden. Volgende probleem, wil niet starten na enig geknutsel van jawel alweer Cor bleek een pakking onderdeel in de carburateur opgezwollen te zijn waar door er geen benzine aangezogen kon worden. ff een nood oplossing en broooooom daar ging het motortje weer.

 IMG 0029


Inmiddels 15.00 uur mot hij nou nog naar buiten?  nee hoor roept Jan gaat binnen ook wel, zo gezegd zo gedaan tevens blijkt het ook dat het milieu vriendelijke goedje niet zo erg goed schoonmaakt als dat we dachten, aandacht puntje.

 

Hans aan het schuren van de kast deurtjes zodat op een later tijdstip de binnenzijde van de deurtjes in de kleur gezet kan worden.

 IMG 0033


Tevens hebben we afgesproken dat we op Dinsdag 09 februari de jaarvergadering houden in de Botenmakerstraat om 20.00 uur

 

Omstreeks 17.00 uur weer naar huis de volgende klus dag is op 06 februari. Meer foto's in het fotoboek.

 267385

 

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
570096