Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal



  
 Like ons op facebook



Kijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!



Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 68 gasten en geen leden online


Zaterdag 23 Juli 2016

 


 

Vandaag een 8 man.
 

Cor Hoogstra, Willem en Bob Holleman, Jan Joosten, Martin en Jochem Valk, Thomas Kelder en Hans Westra.

Op bezoek vandaag Piet Schaap die even polshoogte kwam nemen met de vorderingen.

Helaas kon het afgesproken BBQ feestje geen doorgang vinden, Cobie ziek thuis en de meerderheid vond dat we de BBQ moeten doorschuiven naar de volgende klusdag.

Nou vorderingen zijn er zeker, 4 man die de terrein regeling weer op de bok gaan plaatsen, zie foto’s. Wat behoorlijk wat tijd in beslag heeft genomen. Het is nogal een precies werkje waarbij de Koningspen weer op zijn plaats wordt gebracht. 

IMG 0016


Helaas zijn er na vernieuwing van enkele onderdelen 2 pas ringen meer nodig om de terrein regeling op zijn plaats te houden en te laten werken die worden dus nog even besteld. Ook zijn de 2 stabilisatie cilinders weer terug geplaats zodat het geheel er weer vertrouwd gaat uitzien en de ladder straks weer geplaats kan worden.

IMG 0013


Jochem druk doende om de in de kleur brandweer rood gespoten bedieningshendels ladderpakket van het beschermende papier te ontdoen een precies klusje dat Jochem wel is toevertrouwd. Ook Vader Martin druk om de tussenkast te schuren en samen met Jochem af te plakken voordat de verfspuit zijn werk kan doen.

IMG 0017
IMG 0003


Cor en Thomas bezig met het plaatsen van de verlichting op de achter kast en sloten monteren op de kast deurtjes waarbij tevens de binnen platen worden gemonteerd.

IMG 0008


De bedieningshendels,  zie foto heeft Thomas weer voorzien van rvs veertjes die er voor zorgen dat de hendels weer in gesloten rust stand terug keren bij het loslaten zie foto volledige concentratie van Thomas.

IMG 0010


Hans zoals gewoonlijk met de catering bezig en als er vragen waren over mogelijke niet terug te vinden onderdelen om daar even naar te helpen zoeken. Dus ook  niet op een foto..

Het was een warm dagje en alles is gelukt zodat we weer een stap kunnen maken naar het terug plaatsen van het ladderpakket.


In de tussen liggende weken zijn Cor en Willem druk geweest met een draad aansluiting te realiseren naar de top van de ladder, waar de speaker weer op aan gesloten wordt, dat is nog niet geheel gelukt maar ook hier is de vordering zichtbaar, Cor heeft op schaal met 4 kleine latjes een voorbeeld gemaakt waar de katrolletjes moeten worden gemonteerd.  Helaas is de draad door vermoedelijk vorige eigenaar doorgesneden en konden we het niet geheel op foto vast leggen. Zo lossen we iedere keer weer een puzzeltje op.

IMG 0005

Voor degene die op vakantie gaan een prettige vakantie en heelhuids terug.

 

De volgende klusdag is op 20 augustus.

 302761

 

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
570076