Mededelingen Bord

In de menubalk, ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!

En opnieuw een rondje rijden.Agenda vernieuwd,
2017 staat online.

 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Dankzij Hoefnagel & Meijn is de uitlaat weer helemaal toppie.

Zaterdag 1 april 2017
Deze dag belangrijk jazeker net als de vorige weer een gemotiveerde ploeg.

Bob en Willem Holleman, Jan Joosten, Thomas Kelder en Hans Westra :)

Tijdens de koffie leek het er even op dat er toch nog een 1 April mop zou komen maar nee niets van dat al. 

Wel is heel vervelend dat Cor er vandaag niet bij kan zijn, opspelende tussenwervelschijven  in de rug dus klussen gaat even niet.(spit)

Zo is Thomas verder gegaan met het ontroesten en in de verf zetten van de ondersteuningsstang ladderpakket en de binnen platen van de kastdeurtjes in de grondverf en lakverf gezet.

IMG 0060

Jan weer druk met het afmonteren van de stempelplaten zie foto, zien er echt goed uit. Al heeft het wel een boortje van 5 m/m gekost jammer.

IMG 0052

Bob eerst maar even verder met het vastzetten van de accu slee dat heeft hij samen met Willem geregeld en de slee werkt !!nu moet er nog even een kabel doorvoer in het plaatwerk gemaakt worden dat is voor over 4 weken.

IMG 0053

Verder is Bob druk geweest met het ontwerpen van een rail met 2 katrollen, die er voor zorgen dat het elektrische kabeltje wat meeloopt bij het uitschuiven van het ladderpakket voor elektra op het laatste ladderdeel op een ingenieuze wijze is uitgedacht. zie foto

IMG 0072

Willem hand en spandiensten en even de beschermhoezen rond de stempelpoten afgemonteerd ziet er weer professioneel uit. Tevens heeft Willem er voor gezorgd dat er een aantal hydraulische slangen zijn vervangen voor de aansturing van het ladderpakket zie foto daar heeft Willem zelfs een Sponsor voor gevonden.

IMG 0055 old

In de middag even bezoek van Rik en Tessa Visser die gevulde koeken kwamen brengen, nou dat vonden wij geen slecht idee dus weer even koffie & koek.

Zo zijn we weer aardig door de zaterdag heen gerommeld en op 29 april is de volgende klusdag tevens hebben we dan vanaf 13.00 uur een DONATEURS middag uitnodigingen zijn verstuurd meld u aan als u dat nog niet hebt gedaan.
371564Onze banden sponsor

Voor onze lagers

Delta Hoisting Equipment

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
174
Artikelen bekeken hits
437534