Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Zaterdag 29 april 2017


 Een volledig aanwezige werkploeg deze dag, die in het teken van onze donateurs stond. Over de dag hebben we alle leden van de werkploeg weer over de vloer gehad. Ook Ben Albers werd door zijn zoon Frank mee gebracht. Frank heeft deze dag voor de muzikale omlijsting gezorgd. In de ochtend waren we toch nog wel druk met de voorbereidingen, het klaar zetten van een aantal computers met daar op de diverse dia shows van de afgelopen jaren.
 


Ook vriend Joop was deze middag met zijn Daf naar Zaandam gekomen en maakte met de diverse gasten een rondje over het terrein in zijn tankautospuit.


Ook onze ladder heeft de nodige rondjes gemaakt.


Zelfs werd een oude foto nog eens dunnetjes overgedaan. Op de foto hier onder zien we Abel en Hans, Abel houd een foto vast van jaren terug, waarop beide mannen op de zelfde plek bij de auto staan.


Na deze geslaagde middag, waar we toch ook weer contacten hebben gelegd, was het dan toch eindelijk tijd voor de BBQ. Hans was al reeds gestart met het aanmaken van het vuur zo dat we niet lang op een versnapering hoefde te wachten.


Onze dames die deze middag onze gasten verzorgde hadden, hebben ook de BBQ terdege voorbereid. Al met al een geslaagde dag. En dan nog ff met z'n alle op de foto.


Helaas missen we op de foto, Piet, Jan en Ben zij moesten op tijd weer weg. Wel gaat onze dank uit naar Jochem die deze dag de foto's maakte die hier te zien zijn. nog eentje toe.

IMG 9736

375670

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
546611