Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Zaterdag 19 Augustus 2017Op de afgesproken tijd zijn Bob, Willem, Thomas en Jan aan de koffie en spreken de werkzaamheden voor de klus dag even met elkaar door.

Hans was nog niet erg lekker en komt deze dag even wat later.

Ook hebben Bob en Willem zich voor onze stichting van hun beste kant laten zien dat kwam doordat de heer Maarten Pluis aan ons team heeft gevraagd of wij hem konden helpen met enige aanpassingen aan zijn TAS. Een Mercedes uit 1964, als dank zou Maarten dan een bedragje overmaken aan onze Stichting zie foto. Zodat hij hem voor niet al te veel kosten ter keuring kan aan bieden, dat hebben Bob en Willem op zaterdag 5 augustus gedaan  (koste hun wel een hele Zaterdag).


Maar bracht voor de stichting een leuk bedrag op !!!

Jan is verder gegaan met voorbereidingen hemeltje voor in de cabine maar kwam er achter dat de bijgeleverde spuitbus lijm niet goed droogt en is daar weer even mee gestopt, eerst gaat Jan even langs Scholtens om te kijken of er een ander soort lijm mogelijk is.

IMG 0002

Willem en Bob zijn de afgelopen weken druk geweest om het waterkanon gereed te krijgen de laatste handelingen zijn vandaag verricht, “het Brandweerrood spuiten zie foto”

Thomas diverse hand en span diensten en enkele uitzetters in kastdeurtjes gemonteerd. Voor het inlijmen van de rubberen rand was helaas geen lijm (sicaflex) voldoende aanwezig en zal worden aangeschaft zodat de volgende Zaterdag wel ingeplakt kunnen worden.

Onder tussen is er hard gewerkt in Koog a/d Zaan, het linker portier is nu ook voorzien van het wapen van Zaandam, geschilderd door Joke Feij en net als het rechter portier geweldig gelukt.

We zijn Joke ook zeer dankbaar dat ze dit voor ons heeft willen doen Toppie zie foto’s

IMG 0012

Op Maandagavond  21 augustus is door Willem en Joop het portier weer geplaatst in de cabine.

Verder zullen we in september op de brandweer dag in Oostzaan en Purmerend met onze Autoladder aanwezig zijn.

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
570067