Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 42 gasten en geen leden online

Zaterdag 24 juni 2017Half 10  Bob en Willem Holleman, Cor Hoogstra, Thomas Kelder en Hans Westra.

ff koffie en een koek, werk verdelen en hoppa.

Bob en Willem verder met het ingenieuze opbouw waterkanon allerlei beugeltjes werden ontworpen en uitgeprobeerd, het Kanon moet vanaf de straat bedienbaar zijn met de daarvoor bestemde tuiglijnen en dat vergt enige nadenken.
 
Cor druk met de bedrading namelijk de draadboom vanuit de bok naar onder andere het bedieningspaneel en sleepcontacten zaten enige rotte plekken  (sluiting) en moet dus worden vervangen daar hebben we een speciale kabel voor gekocht bij Rijsbergen auto onderdelen.

Ondertussen is Hans begonnen met het monteren van de binnen platen van de kastruimtes. Later is Thomas daar mee verder gegaan, wat hij uitzonderlijk goed heeft gedaan ziet er netjes uit.

IMG 0013
Tevens heeft Willem HD slangen laten construeren bij Hansa flex zodat de oude nu kunnen worden vervangen. Hier was wel een aardig bedrag mee gemoeid, maar ja deze slangen zijn zeer belangrijk, we moeten er toch niet aan denken als er een knapt en hydraulische olie zomaar weg loopt. (Safety first).

Rond 15.00 uur in de middag kregen we bezoek, mensen van Zaan TV voor een opnamen van ons restauratie project. Om er een beetje naamsbekendheid aan te geven en mogelijk is er in de Zaanstreek iemand of Bedrijf die ons vanaf januari 2018 onderdak kan verlenen.

20170624 163857
Na een intro van de hoofdredacteur kon het spel beginnen voor ons best wel spannend want ja voor een camera staan is toch wel even een dingetje, voor de 1e keer op de Zaanse TV.
 

Jammer dat onze Voorzitter niet aanwezig kon zijn die is er geknipt voor.

We gaan het zien !!!!!

Op Vrijdag 9 juni jongstleden zijn door de heer A. kriek een aantal foto’s gemaakt van de autoladder in verschillende poses, de heer A. kriek is bezig een fotoboek te ontwerpen van Nederlandse Brandweer voertuigen uit het verleden.

Als het goed is word dit boek aan het eind van het jaar gepresenteerd?? We wachten af.

Op 30 september en 1 oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur  is er weer een jaarlijks Daf weekend in het Daf Museum te Eindhoven het Tema zal zijn Sport en Specials wij zijn er voor uitgenodigd met de autoladder, of we gaan ???

IMG 0009

383047
Link naar de Video

                                                                                 

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
570051