Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Zaterdag 11 November 201709.30 uur aanwezig Willem Holleman, Jan Joosten, Cor Hoogstra, Martin en Jochem Valk en Hans Westra


Het word naar waarschijnlijkheid een beetje een rommelige dag. De vorige eigenaar heeft zich via email bij Cor gemeld om even langs te komen, nadat hij het programma van SBS 6 heeft gezien. SBS 6 heeft namelijk opnames gemaakt voor het programma Hart van Nederland waarin wij kenbaar hebben gemaakt dat we vanaf januari 2018 een probleem hebben m.b.t. onderdak.

De eigenaar Versteeg Boomverzorging wil graag even langs komen om te zien hoe onze ladder er nu uitziet na de restauratie en heeft nog wat oude foto’s die hij zal toesturen per mail. Leuk toch!!

Tevens komt Herman langs om aan te geven wat er zoal nog te doen staat voor VRZW en voor de Stichting Autoladder. alvorens het pand netjes te verlaten.

Inmiddels is er een aanzienlijke hoeveelheid oud ijzer afgevoerd inclusief de GM motor naar recycling de Roeck b.v. wat een leuk bedrag heeft opgeleverd.


Jan druk in de weer met het demonteren van oude TL lampen mogelijk brengen de koperen trafo’s nog iets op, later is gebleken dat het zonde is van de tijd de opbrengst is niet noemenswaardig. Dus daar stopt Jan direct mee.  Martin en Jochem komen iets later en beginnen direct bij aankomst oud ijzer te verzamelen om het in een oude container op te stapelen voor afvoer.


Willem en Cor gaan de ladder testen of hij wil oprichten daar is nog wel even aandacht voor nodig zoals enkele lekkages oplossen en het hand gas vastzetten. Ook Bob bemoeid zich er mee, vele handen maken licht werk! tevens is het hydraulische olie niveau nog niet geheel op peil, wachten is op olie dat wordt geleverd via een sponsor. de hydraulische klep aansturing no 7 (zie foto) zit te veel speling mogelijk is slijtage hier de oorzaak van.


Hans gaat een paar openingen dichten onder de dak strip met een klein beetje verf met wat extra harder er in moet dat lukken om de dak lekkages te dichten.

Bob heeft in de Bob fabriek een oud verdeelstuk gestraald ziet er weer als nieuw uit zie foto toppie BOB.


Helaas zijn de foto’s dit keer van een mindere kwaliteit foto toestel vergeten.

De volgende klus dag is op 9 December gelukkig is de Sinterklaas weer voorbij en kunnen we weer volop aan de klus.

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
570081