Mededelingen Bord

In de menubalk, ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!

En opnieuw een rondje rijden.Agenda vernieuwd,
2017 staat online.

 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Dankzij Hoefnagel & Meijn is de uitlaat weer helemaal toppie.

Zaterdag 14 oktober 2017


 

09.30 uur schoof de roldeur weer open van geb.430 (hoelang nog ) en konden we starten met de werkzaamheden.

Jan Joosten, Cor Hoogstra, Bob Holleman, Willem Holleman en Hans Westra.

Een vermelding:  op Vrijdag 07 oktober is bij de firma GOMES de auto weer 100 % goedgekeurd en hebben we ook nog even 50 % korting weten te bedingen in de APK kosten onze dank gaat uit naar de Firma GOMES toppers.

Jan heeft van sponsor Scholtens interieurbekleding een betere lijm mee gekregen om nogmaals het hemeltje te kunnen verlijmen, enthousiast als Jan is direct aan de slag, hij was dan ook niet meer bereikbaar voor ander werkzaamheden.


Bob en Willem gebroederlijk aan het vullen van de tank met Hydraulische olie dat zeer rustig aan moet gebeuren. Zie foto’s


Diverse lekkages deden zich voor!! waarbij Bob en Willem zich als slangen moesten bewegen om leidingen c.q. koppelingen allemaal weer dicht te krijgen logies nadat er veel leidingen en koppelingen zijn vervangen maar ook deze actie is gelukt nu nog druk opbouwen, dat zal zeker de volgende klus dag moeten lukken.


Cor stilletjes  aan zijn elektrische klusje waar nog behoorlijk wat werk ligt, niet te veel bemoeien met de Oliebroertjes, eerst maar even de koplamprechts goed aansluiten, het stadslicht knippert steeds das niet goed he’ tijdens de APK niet opgevallen door de keurmeester 

Hans gestart met het in kaart brengen van activiteiten zowel in het gebouw als daarbuiten zoals een petitie lanceren onder alle betrokkenen die de  Stichting Autoladder. Een warm hart toe dragen. (teller138)


Gelukkig hebben we van de Stichting Blusboot een antwoord dat we de GM motor van de Vaart kunnen verwijderen. Een en ander is ingang gezet. (ZWAAR) !!!

De volgende klus dag is op 11 november Lampions meebrengen Onze banden sponsor

Voor onze lagers

Delta Hoisting Equipment

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
174
Artikelen bekeken hits
437536