Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 60 gasten en geen leden online

Zaterdag 28 April 2018


En ja om 09.15 uur kwamen de eerste alweer de overals aan trekken om er een gezellige maar vooral constructieve dag van te maken.


Een afmelding van Martin en Jochem ja het nieuwe seizoen staat voor de deur dus Friesland !!

Vandaag heeft Bob een lekker koekje meegenomen, koffie met koek weer een super start.

Willem gaat vandaag verder met de ombouwkap van de Brandstoftank waar nog een aantal uitsparingen in moeten worden geslepen waarna deze ombouwkap gemonteerd kan worden, en wat een lawaai maakt die man met ze zaagmachine en slijptol maar dan hebben we ook wat zie foto !!


De hand gascilinder is weer gemonteerd met nieuwe afdichtingsringen hopelijk blijft de lekkage nu weg, en ja samen met broer Bob is dat toch weer gelukt !!! We zullen wanneer het weer het toelaat de cilinder buiten testen.

IMG-20180410-WA0001


Thomas voor dat je er erg in hebt is hij verdwenen dan vraag je je af waar is die nu weer naar toe en wel hoor in de container, Thomas is al een aantal weken bezig om alle materialen op vaste plekken te leggen zodat we ze sneller kunnen vinden als ze nodig zijn, tevens op het moment dat we moeten vertrekken staat de boel meten goed,  lekker bezig Thomas houden zo!!!Bob samen met Cor de Dynamo weer inbouwen nu we een nieuwe regelaar hebben gescoord moet het spul weer aangesloten worden en dat geeft zo hier en daar lichte frustratie want na inbouw blijkt dat de Accu nog niet voldoende word opgeladen L zou de aansluiting wel kloppen ? hans gaat er mee naar de leverancier misschien weet deze man een oplossing !! ook hebben we onze  Piet even een Appje  gestuurd helaas nog niets van hem vernomen.


Jan en Hans jaja druk doende met het hemeltje eerst even wat materiaal gehaald bij de T.U. en HORNBACH om vervolgens een constructie poging te wagen na enkele uren onder auspiciën van Bob met goede raad tot de conclusie gekomen dat er eerst even een houten raamwerkje moet worden gemaakt waar het middendeel van het hemeltje aan vast gemonteerd kan worden dus wordt vervolgt.

Cor heeft in de middag zijn oude nog niet gereed zijnde klus weer opgepakt en dat betreft elektra kabel naar het ladder pakket aanleggen en de oude draden uitzoeken en nummeren.

 De volgende is Zaterdag zal zijn op Zaterdag 26 Mei 2018

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
570068