Mededelingen Bord

Van af heden 07-08-18, gaan we steeds de laatste werkdag op de startpagina publiceren. Dit omdat het maandelijkse nieuws in het werkdag verslag zal worden opgenomen.

Niet meer in de menubalk, maar nog steeds hier ons
Youtube Kanaal  
 Like ons op facebookKijk ook eens op ons YouTube kanaal, Ladderpakket werkt weer. !!Agenda 
2018 staat online.

Ook staan daar de activiteiten vermeld.

 

Claudia en Bert
wij hebben een oud mailadres van jullie.
a.u.b. nieuwe doorgeven via de contact pagina
registratie is nu even uitgeschakeld. 

Informatie blok

Voor een ieder die het leuk vind om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, registreer je zelf.!! Je krijgt dan via deze site bericht zodra er aan vullingen en of wijzigingen zijn geplaatst. Stuur een mail naar cor@hoogstra.com met de gewenste gebruikersnaam en wachtwoord. Je word dan zo snel mogelijk geregistreerd.

Wie is er online

We hebben 35 gasten en geen leden online

Zaterdag 6 januari 2018
Het is de eerste zaterdag van het nieuwe jaar, en er was weer een enthousiaste ploeg aanwezig.

Bob en Willem Holleman, Jan Joosten en Hans Westra. Na elkaar gelukkig nieuwjaar te hebben gewenst en natuurlijk ff koffie, aan de slag.

Jammer genoeg kon Cor er vandaag niet bij zijn. Cor is de vorige week lelijk gevallen waarbij hij een wervel gescheurd heeft en daardoor 6 weken rust moet houden, daar heeft hij flink de ….. in.

IMG 0003

Het ladder systeem vertoonde op verschillende plaatsen enige olie lekkages. Willem en Bob zijn dat direct gaan onderzoeken. Daarvoor hebben we de auto op een verhoging geplaatst zodat aan de onderkant goed geïnspecteerd kan worden. Al gauw kwamen de mannen er achter welke koppelingen lekte en aangedraaid moesten worden.

Want ja de datum dat we het pand moeten verlaten begint steeds dichter bij te komen. De uiterste datum is 28 februari en dan moeten de lekkages wel verholpen zijn. We weten nog niet waar we terecht gaan komen ???

Jan en Hans zijn zo’n beetje de gehele dag bezig geweest met opruimen en oud ijzer uitsorteren. Evenzogoed hebben we ons kostelijk geamuseerd.

IMG 0006

Vrijdag 22 december is er bij ons in de Hal om de Bob Ris Bokaal gestreden. De Bob Ris Bokaal is een historische wedstrijd tussen management VRZW Zaanstreek Waterland en de Blusgroep Botenmakerstraat de wedstrijd wordt gehouden op de laatste oefenavond van het jaar. Groep 2 van de Botenmakerstraat heeft de Bokaal 2017 binnen gesleept. Foto’s daarvan staan op dropbox, ze zijn niet allemaal evengoed gelukt maar het was wel een geslaagde avond.

IMG 1637

De volgende klus zaterdag is 3 februari 2018

A A N G E B O D E N

diverse zak brandhout, gezaagd uit pallets en plaat materiaal.     € 7,50 per zak a 23 kg.

20170216 153502 
Stuur een mail aan cor@hoogstra.com of bel 0652 594 858

Teller sinds 30 mei 2009

Bezoekers
55
Artikelen
182
Artikelen bekeken hits
570045