Stichting Autoladder Zaandam

een Metz ladder op een Daf chassis

We hebben 421 gasten en geen leden online

Zaterdag 4 maart 2017
Alweer de 3e klus dag in het nieuwe jaar om 09.30 aanwezig:


Bob en Willem Holleman, Jan Joosten, Cor Hoogstra, Thomas Kelder en Hans Westra.

De planning voor deze dag was even beter georganiseerd dan de vorige, zo ging Jan verder met het pas maken van de stempelplaten,  aan elkaar monteren en ook nog even een kwast lak er over aanbrengen.

IMG 0042


Bob met  de volle aandacht om een lade te construeren waar de accu in kan worden geplaatst wat het makkelijker maakt om de accu te wisselen. Zie foto

IMG 0047


Thomas bezig met het ontroesten van de ondersteuningstang die er voor dient om bij een mogelijke hijsactie het ladderpakket te ondersteunen, flinke klus zweet op zijn rug, zie foto

IMG 0038


Cor ja weer even verder met de bedrading, er zal en moet een 7 aderige kabel door een zeer smal pijpje wat net aan de juiste diameter voldoet, Cor is speciaal een kabel gaan halen bij de firma Cartal auto onderdelen en het is hem ook nog gelukt.

IMG 0048


Net in de middag bezoek van een oud Collega Wil en Joke Linschoten die zeer onder de indruk waren van ons werk en doorzetting, zij vinden de auto een plaatje.

IMG 0045


Gelijktijdig  met hun kwamen mee 2 surveillanten van Politie Zaanstreek Waterland die een controle ronde deden over het HEMbrug terrein en oud collega’s zijn van Joke allemaal leuk!!
En vele herinneringen en verhalen passeerden de revue.

IMG 0046


Deze zaterdag zijn we even wat eerder gestopt i.v.m. diverse privé afspraken.

Zodoende was om 3.00 uur het einde en hup naar huis.

De volgende Zaterdag is op 1 April oei als dat maar goed gaat !!

356183