Stichting Autoladder Zaandam

een Metz ladder op een Daf chassis

We hebben 60 gasten en geen leden online

Zaterdag 6 januari 2018
Het is de eerste zaterdag van het nieuwe jaar, en er was weer een enthousiaste ploeg aanwezig.

Bob en Willem Holleman, Jan Joosten en Hans Westra. Na elkaar gelukkig nieuwjaar te hebben gewenst en natuurlijk ff koffie, aan de slag.

Jammer genoeg kon Cor er vandaag niet bij zijn. Cor is de vorige week lelijk gevallen waarbij hij een wervel gescheurd heeft en daardoor 6 weken rust moet houden, daar heeft hij flink de ….. in.

IMG 0003

Het ladder systeem vertoonde op verschillende plaatsen enige olie lekkages. Willem en Bob zijn dat direct gaan onderzoeken. Daarvoor hebben we de auto op een verhoging geplaatst zodat aan de onderkant goed geïnspecteerd kan worden. Al gauw kwamen de mannen er achter welke koppelingen lekte en aangedraaid moesten worden.

Want ja de datum dat we het pand moeten verlaten begint steeds dichter bij te komen. De uiterste datum is 28 februari en dan moeten de lekkages wel verholpen zijn. We weten nog niet waar we terecht gaan komen ???

Jan en Hans zijn zo’n beetje de gehele dag bezig geweest met opruimen en oud ijzer uitsorteren. Evenzogoed hebben we ons kostelijk geamuseerd.

IMG 0006

Vrijdag 22 december is er bij ons in de Hal om de Bob Ris Bokaal gestreden. De Bob Ris Bokaal is een historische wedstrijd tussen management VRZW Zaanstreek Waterland en de Blusgroep Botenmakerstraat de wedstrijd wordt gehouden op de laatste oefenavond van het jaar. Groep 2 van de Botenmakerstraat heeft de Bokaal 2017 binnen gesleept. Foto’s daarvan staan op dropbox, ze zijn niet allemaal evengoed gelukt maar het was wel een geslaagde avond.

IMG 1637

De volgende klus zaterdag is 3 februari 2018