Stichting Autoladder Zaandam

een Metz ladder op een Daf chassis

We hebben 465 gasten en geen leden online

Zaterdag 9 november 2019


Klusdag 9 November en 16 november Sint intocht Koog a/d zaan

De klusploeg aan de koffie en werd er gerommeld aan de buiten deur. (zal Sint toch al niet zijn) :)

Jan Tuinhof de drijvende kracht Stichting Stoomspuit Wormerveer was gebeld door een van de buren dat een groepje jongeren vrijdagavond het nodig vonden om aan de westkant van het gebouw even 6 ramen te vernielen. Dat hadden wij nog even niet gezien dus na het feestelijke gebakje van Willem aan de slag.


De APK uitgevoerd en deels gesponsord door GOMES weer voor een jaar goedgekeurd met een kleine opmerking op de APK lijst.

De klusploeg Bob, Jan, Willem en Thomas het kluslijstje afwerken aan de tractie linker voorwiel niets aan de hand dus niks aan doen al staat het wel als actiepunt op de APK lijst. Het lood wat op de grond is gevonden in de garage is mogelijk van het rechter voorwiel, ook dit probleem is door deskundige niet waar te nemen dus we gaan een afspraak maken bij een auto bedrijf om opnieuw de voorwielen te laten balanceren.

IMG 0035

Even snel voor Jan Tuinhof naar Gamma stopverf kopen zodat de ramen kunnen worden gerepareerd. Cor met laptop in ons kantoor de site bijwerken. Allemaal goede acties.

Tevens zijn door de mannen de oude dekplaten verwijderd van de ladder en de nieuwe geplaatst met de nodige hindernissen i.v.m. de beperkte ruimte, maar ziet er nu wel weer top uit.

20191111 203124

Ook is er een begin gemaakt door Willem met het afpompen van de olie uit de hydrauliektank om de olie lekkages die bij en aantal cilinders erger begint te worden te repareren. Dat word ook nog wel even een klusje denken we.

Vervolgens zijn we op 16 November weer naar Koog aan de zaan gerden om de Sint te verwelkomen en deel te nemen aan de traditionele optocht.


Bekende en minder bekende kwamen we echt wel tegen en reden ook een stukje mee, gezellig hoor.

IMG 20191116 WA0003

20191116 154725
De laatste klus dag zal zijn op 7 December 2019.