Stichting Autoladder Zaandam

een Metz ladder op een Daf chassis

We hebben 287 gasten en geen leden online

Zaterdag 21 februari 2009


Willen en Cor

Na precies 1 jaar van demonteren van onderdelen en zijn we nu bijna zover om de cabine van het chassis te lichten.
 

Het afgelopen jaar   is er veel gebeurd en is de vaste kern dan ook nog zeer enthousiast.
 

Wederom waren de volgende vrienden dan ook om 10 uur aanwezig aan de poort van Eurometaal: Ben Albers, Cor Hoogstra, Willem Visser, Hans Westra, Piet Schaap (vanaf 13.00uur), Martin en Jochem  Valk (vanaf 14.00 uur).
 
 
 

Tijdens de koffie met de gevulde koek en appeltaart, werden de werkzaamheden voor de dag doorgesproken.
 

Aan alle draadjes een labelBen was vandaag de baas over de schilders werkplaats en moest aan bij gebrek aan personeel zelf de kwast ter hand nemen wat hem goed af ging.
 

Cor ging onderdelen schuren en polijsten voor de schilders werkplaats.
 

Willem en Hans gingen verder met onderdelen demonteren   in de cabine.
 

Om +/- 13.00 uur ging de fluit de soep van Cobie dus viel bij een ieder direct het gereedschap uit de handen om de soep te nuttigen.
 

Tijdens de lunch werd Willem even weggeroepen om een van zijn repressieve taken uit te voeren.Dat kwam redelijk goed uit want Piet stond voor de poort en kon daardoor meteen naar binnen.
 

De cabine, bijna leegBij aankomst in onze kantine merkte Piet op, wat is er buiten aan de hand? En jawel er stonden 4 jonge dames op het grasveldje om foto's te maken voor hun website (mogelijk voor het Oeral Festival 2009).
 
De dames vroegen of ze ook binnen mochten om een paar foto's te schieten, nou dat was natuurlijk geen probleem.
 

Om 13.45 werden werkzaamheden weer opgestart en tegen 14.00 uur jawel, Martin en Jochem om schilderswerkzaamheden van Ben over te nemen hij moest namelijk wat eerder naar huis.
 
 

Tegen 16.30 uur ging de fluit opruimen, na alles weer opgeruimd te hebben werd om +/- 17.00 uur de boel afgesloten. De Volgende afspraak is mogelijk op Zaterdag 21 of 28 maart moet nog worden afgestemd.
 

De damesDat was weer een bijzondere daaaaaaaaaaaaag, Hans.