Stichting Autoladder Zaandam

een Metz ladder op een Daf chassis

We hebben 132 gasten en geen leden online

Zaterdag 23 April 2011


Aanwezig: Ben Albers, Cor Hoogstra, Bob Holleman, Willem Holleman, Piet Schaap, Jan Joosten, Barry Koning en Hans Westra.
 

Het Bestuur deelde tijdens de koffie mede dat we inderdaad, zoals al een beetje stiekem werd verwacht een donatie en twee sponsoringen bij geschreven zijn op de rekening van de Stichting.

We zijn daar dan ook zeer blij mee !!!, en bedanken ook langs deze weg de mensen en bedrijven die ons ondersteunen in 2011.
 

Ook Ben is weer teruggekeerd en zal de komende klus zaterdagen weer aanwezig zijn. Ben moest wel weer even wennen maar pakte de draad al snel weer op.

Na de werkzaamheden verdeeld te hebben werd er gestart.

Bob weer aan de cabine om stukjes plaat in te lassen, we gaan vooruit maar er is nog een lange weg te gaan, wat een werk heeft Bob er aan.

plaatje voor plaatjeWillem en Ben hebben het hydraulische gedeelte t.b.v. ladder pakket gemonteerd en ontvet.

we bouwen steeds verder

Cor heeft zich voornamelijk bezig gehouden met de kabelboom uit de cabine waarna hij de black box heeft open gekregen om te zien wat zich daar in bevind.

de black box

De kleppendeksel pakking is door Piet zorgvuldig gemonteerd, het lijkt er op dat de nieuwe pakking iets groter is dan de oude pakking. Maar na montage is Piet toch te vreden. Op het moment dat de motor weer gestart kan worden kunnen we zien of er olie lekkage optreed.

Na de lunch kwam Jan Joosten ons versterken, en zal de komende zaterdagen ook van de partij zijn, welkom Jan.

 

Hans heeft zich bezig gehouden met wat klein schilder en spuitwerk in de schilders werkplaats.

Tevens de radiator ter hand genomen om op te knappen. Aan het raamwerk van de radiator zit nog heel wat schuurwerk voordat ook deze weer opnieuw in de verf gezet kan worden.

zoek jij dit effe uit

Barry had van ome Cor een leuk klusje gekregen het uitsorteren van de boutjes en schroevenbak.

 

Om 17.00 uur was alles weer opgeruimd en zijn we gezamenlijk huiswaarts gekeerd.

De volgende zaterdag zal zijn op 21 mei 2011.