Stichting Autoladder Zaandam

een Metz ladder op een Daf chassis

We hebben 292 gasten en geen leden online

Zaterdag 17 maart 2012


Op 5 maart 2012 is de jaarlijkse vergadering gehouden van de Stichting Autoladder. Het verslag van deze vergadering zal worden opgesteld en aan de leden worden verstrekt. Voor werkgroepleden staan deze documenten eerdaags ook online, na inloggen bij Werkgroepmenu > van de Bestuurstafel.
 
Vrijdag 24 Februari zijn de achterkasten weggebracht naar het straal bedrijf de firma LOS in Oude kerk a/d Amstel. We zouden de kasten weer ophalen op 16 maart maar door omstandigheden zijn de kasten nog niet gereed en zullen mogelijk in week 12 gereed zijn.
 
Zaterdag 17 maart hebben we weer de maandelijkse klus dag gehad.

Aanwezig waren: Cor Hoogstra, Bob Holleman, Willem Holleman, Piet Schaap en Hans Westra.

Tijdens de koffie met gevulde koek zijn om 10.00 uur de werkzaamheden voor deze dag doorgesproken.


Voorzijde

Cor aan de bedrading, meters van het dashboard moesten nog gedemonteerd zodat ook deze delen gestraald en gespoten kunnen worden. Het was weer even opstarten want het was alweer enige tijd geleden dat Cor hiermee bezig is geweest.

en leeg

Bob zoals gebruikelijk enig laswerk aan de kasten en tevens plaats bepaald waar de scharnieren moeten komen. Deze plaatsen met zijn plasmasnijder uit gesneden.

 

snijden aan het raamwerk

Willem heeft zich bezig gehouden met het plamuur en schuurwerk van de cabine, ziet er goed uit Willem.

Piet nog even aan de motor en met Cor samen de olie drukmeter getest daarvoor is de motor enige malen rond gedraaid op zijn accu's.

Hans moest en zou even enkele onderdelen met de verfspuit behandelen, helaas zat dat niet erg mee, teveel druipers langs de tank !! Moet dus even opnieuw worden gedaan maar de onderdelen die in de grijze verf moesten zijn gelukkig wel goed gelukt.

druppen nog een keer

Gelukkig waren we weer met z'n alle tevreden aan het eind van de dag.

De volgende Zaterdag zal zijn op 21 April 2012.

XXXXX - 303