Stichting Autoladder Zaandam

een Metz ladder op een Daf chassis

We hebben 220 gasten en geen leden online

Zaterdag 15 Maart 2014


Aanwezig: Bob en Willem Holleman, Cor Hoogstra, Wim Joosten en Hans Westra.

 

De jaarvergadering die is gehouden op 4 maart 2014 in de Gagarage Botenmakerstraat is weer achter de rug. De secretaris Cor zal zorgen dat het verslag weer te lezen zal zijn op de server.

 

Verder is de vergadering goed verlopen, ook voor de penningmeester al was er wel een opmerking m.b.t. een kas verschil tussen het afschrift van Cor en dat van de penningmeester, dat was meer uit humor 2 Euro verschil ja waar zijn die nu ????

 

Aanstaande 05 april 2014 is er weer een onderdelendag in Heino van DAF oldtimerclub. En we zullen zeker weer met een paar mensen heen gaan m.b.t. de benodigde onderdelen die nog nodig zijn  zoals: 

  • diverse  rubbers voor raamportieren,
  • raam slingers,
  • rozetten,

handig is om een lijstje te maken zodat we geen materialen of onderdelen vergeten.

 

Zaterdag 15 maart was een rustige dag, niet iedereen kon helaas aanwezig zijn door diverse omstandigheden.

 

Wel is er toch lekker gewerkt zo heeft Wim J een groot deel van de achterkasten geschuurd en geplamuurd.

 IMG 1088

 
Bob heeft een paar kleine spuitwerkjes gedaan zoals de achterkasten in de grondverf spuiten en ook nog diverse laswerkjes waardoor hij nu echt wel de duizend poot van de club wordt genoemd.

 IMG 1090


Ook heeft Bob in zijn werkplaats even het plastic van de knipperlichten weer opnieuw gespoten zie foto hier onder. Verder zijn de knipperlichten niet alleen gespoten, maar zijn ook de barsten gelijmd, en van één is er een stukje aangezet, omdat een gedeelte was gesmolten... Met dank aan BoB voor de aanvulling.

 DSC02650

 
Willem H heel druk bezig geweest met de sierstrippen aan de spatborden en portieren zien er netjes uit Willem.

 IMG 1084


Cor heel druk met diverse dingen zoals de roldeur die het weer eens laat afweten. Maar nu gaat Cor resoluut te werk, er komt een andere motor op en dan moet de deur weer elektrisch open gaan. En dicht natuurlijk

 IMG 1087


Verder zijn we druk geweest met het vullen van de remmen met remolie en ontluchten. Wat is dat een k werk, maar er komt schot in. Zo langzamerhand hebben we alle lekkages onder controle en kan er druk op het systeem gezet  worden.

 IMG 1085


Het is jammer genoeg niet helemaal gelukt, en zal door de ploeg die door de weeks nog wel wat klusjes doet, opgepakt gaan worden want ja mei / juni moet het ladderpakket toch wel op het voertuig staan.

 IMG 1092


De zaterdag was in ieder geval weer een succes.

 

O ja, Beterschap Ben, we hopen dat je weer gauw van de partij zult zijn. (Lijst 10 plek 8)

 

 

 

146306