Stichting Autoladder Zaandam

een Metz ladder op een Daf chassis

We hebben 290 gasten en geen leden online

Zaterdag 14 februari 2015


Aanwezig: Bob en Willem Holleman, Jan en Wim Joosten, Cor Hoogstra, Piet Schaap en Hans Westra.

 

Na de jaarlijkse vergadering op 10 Februari zijn alle bestuursleden er zonder kleerscheuren afgekomen, de penningmeester moet wel enige kleine correcties aanbrengen in de boekhouding.

Door drukte op het terrein i.v.m. een vlooienmarkt bij Tates, was het niet gemakkelijk om bij ons gebouw 340 te komen.

Er staan vandaag een paar moeilijke klussen op de lijst:

Zo zijn Bob en Jan gestart met het los snijden / slijpen van de ontzette bovenplaat aan de bovenzijde bok, zie foto. Tevens heeft Bob een hydraulisch pompje weten te bemachtigen waar we mogelijk de hydraulische cilinders kunnen testen. Maar eerst even het pompje zelf gangbaar krijgen en dat kun je wel overlaten aan de techneut Bob.


Cor druk met werk verdelen en overal zijn expertise laten horen over hoe enkele zaken dienen te worden aangepakt. Toppertje die Cor

Wim druk doende om het interieur cabine verder met de nodige gereed zijn de materialen, een mooie afwerking te geven. Zie foto’s


13.00 uur Soep, Saucijzenbroodje en ja Martin kwam ook  nog even met haring langs, heerlijk Martin goed gedaan wel weer even smullen.


Om +/- 13.30 uur kwam Sidney, van WIKOR, om het straalwerk op te nemen van het ladderpakket dat gestraald moet worden. Wat kan de firma WIKOR hier voor ons betekenen??

Na overleg kwamen we een paar prijzen te horen!! waar we toch wel even van schrokken maar er wordt nog onderhandeld. Mogelijk kan het toch nog voor een lagere prijs dat we als 1e hoorde. We wachten af (wel spannend)

Hans druk met de catering en jawel even de kleppen van de onderkasten in de grondverf gezet waarna ze rustig kunnen drogen. En na het drogen de enkele spikkeltjes weggeschuurd kunnen worden, zie foto.

 IMG 2274

Al met al weer een geslaagde en vooral gezellige dag zo’n 2e zaterdag in het nieuwe jaar.

 

 

De eerste komende klusdag zal zijn op zaterdag 14 Maart.

 

 

209400