Stichting Autoladder Zaandam

een Metz ladder op een Daf chassis

We hebben 221 gasten en geen leden online

Zaterdag 27 Juni 2015


 

Aanwezig waren:

Cor Hoogstra, Bob en Willem Holleman, Jan Joosten en Hans Westra.

Nadat we afgelopen Maandag avond de auto gereed hadden gemaakt en een klein stukje gereden over het terrein was nu Willem aan de beurt.

Jawel eerst even snel een bakje koffie, waarbij Jan vertelde hoe zijn reis was door Amerika. Een geweldige ervaring dat zo ie zo en bij een paar van ons herinnering aan hun reis door Amerika duidelijk weer begon te leven.

Daar ging Willem zie foto, grote grijns op zijn gezicht stuurde hij de ladder weer even de weg op zoals hij dat ook deed toen de ladder nog in actieve dienst was.


Bob heeft via via  20 liter zilververf weten aan te schaffen tegen een gereduceerde prijs, dus ja nu nog de verf aanbrengen op de ladder delen.

Daar hebben we Jan voor gevraagd of hij deze techniek wil aanleren en jawel daar is Jan wel in ge├»nteresseerd. Als Bob hem de fijne kneepjes even wil bijbrengen. Zo gezegd zo gedaan zie foto Jan heeft het onderste deel (1e deel) de verf als een professional  opgebracht.


Verder zijn Willem en Hans druk geweest om de vloer bedekking in de cabine in te lijmen en de stoelen geplaatst.


Cor druk met het monteren van de aluminium schopranden op de kleppen netjes gedaan Cor ziet er puik uit.


Als laatste heeft Bob in de na middag nog even de Bumper en het juk in de Brandweer kleur gespoten, helaas was hij vergeten om de afzuiging aan te zetten en de deur open te zetten waardoor hij op zijn armen een licht rode kleur had gekregen.


Ook deze dag was weer als vanouds gezellig en leuk, maar vooral gezellig.

 

De volgende zaterdag is op 25 juli a.s.

                                                                                                         

 230066