Stichting Autoladder Zaandam

een Metz ladder op een Daf chassis

We hebben 250 gasten en geen leden online

Zaterdag 10 December 2016

 Ja vandaag weer eens een volle klus dag en ook nog de laatste van het jaar 2016


Aanwezig de trouwe ploeg : Willem, Bob, Jan, Cor, Thomas en Hans


S ’middags kwamen onze trouwste donateurs  Piet, Voorzitter Martin en Jochem ook nog even kijken en prettige feestdagen wensen.Het was weer een zeer gezellig spektakel na alle ongerust van brieven en mails van het RDW dat we een boete konden verwachten in verband met het te laat aanbieden van het voertuig voor een APK. Gelukkig is door het Hoofd van de Administratie RDW Amsterdam, de gehele vervelende zaak ingetrokken. Onze dank is dan ook groot, we zijn allemaal zeer verheugt na de schriftelijke melding uit Veendam dat de zaak is geseponeerd.


IMG 0013

Maar nu weer even naar afgelopen Zaterdag. Allemaal kleine klusjes, Jan en Thomas druk in de weer om alle onderdelen van het hemeltje bij elkaar te zoeken. Het een en ander klopt er niet er bleven dus 2 stukjes boord in de vorm van de dak constructie over ??  Niet te vinden waar die nou zouden moeten.

Cor wordt nog geïnformeerd, dat die even langs de bekleding sponsor gaat om te kijken of zij het materiaal voor het hemeltje voor ons kunnen bestellen.

Willem, zie foto, druk met de afsluitveer van het laatste ladderdeel die er voor zorgt dat het laatste deel goed in zijn veiligheidspal valt.Bob ja natuurlijk weer even zijn las kunsten laten zien mooi werk weer, nu is de midden kast dermate ondersteund dat die niet meer kan doorzakken, vervolgens is de steun in de schilders werkplaats beland om hem in de grijze kleur van de kasten te spuiten.


IMG 0014


Willem en Hans ook nog even op toer naar Hornbach waar kokos matten zijn aangeschaft die vervolgens op maat zijn gesneden  1 aan de chauffeurs kant en 1 aan de bijrijders kant. Da’s even mooi, zo werden vroeger de auto’s afgeleverd vanaf de garage. Dat doen ze tegenwoordig niet meer.

Met de lunch lekker erwten soep (snert) de lepel bleef er recht op in staan.

Ook zijn Cor en Hans geïnterviewd over het doorzetting vermogen van de groep en om dat we een van de langst aanwezigen zijn op het terrein.  De publicatie vindt plaats in het nieuwsblad HEMbrug en is geschreven door Marijn Heemskerk. Zie www.ophethembrug.nl

We wensen een ieder die dit laatste stukje van dit jaar leest een zeer prettige Kerst en een gezond 2017.

Wij zijn er weer op Zaterdag 7 januari 2017 van af 09:30 uur Gebouw 430

 

 335816