Stichting Autoladder Zaandam

een Metz ladder op een Daf chassis

We hebben 31 gasten en geen leden online

Dinsdag 26 Juli 2016


Maandag avond 25 juli waren we met Cor, Rick, Willem, Bob, Thomas en Hans  aanwezig i.v.m. diverse werkzaamheden voor de ladder.

Er gaan namelijk een paar klussers aan het einde van de week met vakantie. Tijdens de koffie borrelde de vraag op wanneer gaan we Frank Houniet (eigenaar Kraan Bedrijf) even bellen om de ladder weer op het chassis te hijsen.

De onderwagen is zo goed als gereed op een paar kleine handelingen na.

Dus even Frank bellen en ja hoor Frank heeft wel even tijd om op Dinsdag avond om 19.00 uur met 2 kranen de klus te komen klaren.

Nou daar moest even snel op worden gereageerd enkele onderdelen even nog met de verf spuit behandelen, kabels vast zetten en nog een paar kleine werkzaamheden uitvoeren.

Ook nog even via de groepsapp een ieder van de groep informeren dat de hijsklus wordt uitgevoerd op Dinsdag avond. Tevens gaf Rick Hoogstra aan om de gehele hijs klus live te streamen op Facebook.

Ook de buren op Vulhuis 3 informeren over de op stapel staande klus en of zij enige ruimte op het terrein kunnen maken, gelukkig geen probleem.

Zonder veel moeite en met 2 kranen is deze klus weer even geklaard door de firma Houniet, zie foto’s .
 
 
IMG 0029

 


Willem was voor deze avond de hijs coördinator, voor Willem op het lijf geschreven en je zag hem groeien in deze functie. Top Willem, broer Bob heeft er een leuk filmpje van gemaakt wat te zien is op YouTube, bedankt Bob leuk gedaan.


 

 
 
IMG 0046


Zo hebben we weer even een stap mogen zetten om onze autoladder weer in zijn originele staat te zien terug komen.

Geweldig, we willen via deze weg de Firma Houniet nogmaals bedanken, dat hij dit ook weer tot een goed einde heeft gebracht. TOP.Meer foto's in de Gallery

323125