Stichting Autoladder Zaandam

een Metz ladder op een Daf chassis

We hebben 247 gasten en geen leden online

Zaterdag 7 januari 2017


Een sterk team staat er weer om 09.30 uur aan de poort, want ja de poort werkt weer dus moeten we weer even op elkaar wachten om gelijktijdig door de poort te gaan op de 1e klusdag.

Dit jaar begint met een mededeling van onze Secretaris, want ja het ROVB wil verkopen en bij overdracht aan mogelijk nieuwe investeerder alle gebouwen waar een gebruikers overeenkomst mee is afgesloten leeg op leveren zodat er direct begonnen kan worden met exploitatie in 2018??


We hebben daar nog een jaar voor,  waarin we belangrijke beslissingen gaan nemen.


Op 17 januari komt het bestuur bij elkaar en op 07 februari de jaarvergadering, waar we mogelijk een plannetje kunnen presenteren.


Vandaag zijn er Cor Hoogstra, Bob en Willem Holleman, Jan Joosten, Thomas kelder en Hans Westra


Bob en Jan gaan verder met hydraulische leidingen te monteren, de bedoeling is om vandaag te kijken of het gehele ladder pakket (30 meter) is uit te schuiven in zijn totale lengte. Zie foto.


IMG 0041


Willem en Cor druk om nog even kabeltjes te spannen en schakelaars te monteren zodat de sporten teller ook weer werkt bij de test (spannend).


IMG 0026


Ook heeft Jan nog even tijd gevonden om de Kokosmat op maat te snijden aan de bestuurderskant, toppie.

Hans even druk met de catering en daarna wat verf werk aan klemmetjes en beugeltjes die ook nog gemonteerd moeten worden voor de test, nog enkele hydraulische leidingen in de rode verf, daar heeft Thomas weer even mee geholpen, door de kou even de kachel aan en ja lekker warm in het schilders hokje, maar niet voor lang te veel stroom getrokken en boem de hele hal zonder stroom.


IMG 0021


Slimme Cor direct even het contact persoon van het ROVB gebeld om de groep weer in te schakelen pfffff. Zie foto’s is gelukt anders hadden we nog weinig kunnen doen.

IMG 0030


Om 12.30 even lunchen en ja hoor, Katinka heeft deze koude dag een heerlijke pan erwten soep (snert) gemaakt. Cor hoopt er op dat er wat overblijft om mee naar huis te nemen, de pan werd dus even geplunderd maar gelukkig bleef er toch nog wat over.


IMG 0024


Nou de kop is er af voor 2017 mogen het voor de Stichting een goed jaar worden !!

Volgende werkdag is op 04 Februari 2017

 

340510